sklep Paper-Hobby i modele WIR-a
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- PITERPANZER
- x 1
Informacja którą zacytował Tomuel jest dokładnie tą samą o której pisał w swoim poście 13-V Łukasz D. i którą ja skomentowałem. Dzisiaj jest już mocno po 10 lipca i próby otwarcia strony paper-hobby skutkują, przynajmniej na moim kompie, ostrzeżeniem, że jej otwarcie może uszkodzić komputer a i tak nie chce się otworzyć - czyli z której strony nie popatrzeć to kanał.
-
- x 1
No tak, trzeba zostawić ten sklep w spokoju i wybrać jakiś inny.
A czy ten wyjdzie na prostą? Na dzień dzisiejszy trudno powiedzieć :-]
A czy ten wyjdzie na prostą? Na dzień dzisiejszy trudno powiedzieć :-]
Budowałem na piasku/I zawaliło się.
Budowałem na skale/I zawaliło się.
Teraz budując, zacznę/Od dymu z komina.
/L. Staff/
MARINE TRAFFIC
Budowałem na skale/I zawaliło się.
Teraz budując, zacznę/Od dymu z komina.
/L. Staff/
MARINE TRAFFIC
Do Grzegorz75:
1. Nikt mnie nie skubnął, bo się nie dałem, a gdyby nawet, to są to moje dyszki i nie jest tematem dyskusji czy mogę je stracić czy nie.
2. Dawno ten sklep olałem i zrobiłem zakupy gdzie indziej, chociaż nie ma tych sklepów dwieście.
3. Zanim się klepnie w klawiaturę to powinno się przypomnieć sobie elementarne zasady kultury.
1. Nikt mnie nie skubnął, bo się nie dałem, a gdyby nawet, to są to moje dyszki i nie jest tematem dyskusji czy mogę je stracić czy nie.
2. Dawno ten sklep olałem i zrobiłem zakupy gdzie indziej, chociaż nie ma tych sklepów dwieście.
3. Zanim się klepnie w klawiaturę to powinno się przypomnieć sobie elementarne zasady kultury.