pierwsze kroczki po ładnych paru latach
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
grudniowa śnieżyca
pochwalony,
onieśmiela mnie uwaga tylu autorów pouczających relacji - dziękuję. Obecnie mam kolejne 4 zabawki rozgrzebane - jak skończę pokażę. Dłubanie sporo czasu mi zajmuje, więc cierpliwości.
ruto88
To wszystko to są prymitywne rozwiązania - imitacje kabinek - naciągnięta, po rozgrzaniu, na prosty szablon przeźroczysta okładka od ksera. Kształty udające sprzęty w kabinie, to tylko kawałki tektury - płaskość kadłuba, to tektura 1 mm plus oklejki. Takie małe te makiety to w cale nie są - MM mówi, że to skala 1/75. Jak będę w chałupie to jeszcze jedną fotę strzelę z czymś do porównania i wrzucę.
ukłony
diogenes
onieśmiela mnie uwaga tylu autorów pouczających relacji - dziękuję. Obecnie mam kolejne 4 zabawki rozgrzebane - jak skończę pokażę. Dłubanie sporo czasu mi zajmuje, więc cierpliwości.
ruto88
To wszystko to są prymitywne rozwiązania - imitacje kabinek - naciągnięta, po rozgrzaniu, na prosty szablon przeźroczysta okładka od ksera. Kształty udające sprzęty w kabinie, to tylko kawałki tektury - płaskość kadłuba, to tektura 1 mm plus oklejki. Takie małe te makiety to w cale nie są - MM mówi, że to skala 1/75. Jak będę w chałupie to jeszcze jedną fotę strzelę z czymś do porównania i wrzucę.
ukłony
diogenes
- The Truth is…?
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
gomułka
obiecałem, więc pokazuje grosza:
Towarzysz Gomułka wraz z premierem Cyrankiewiczem oglądają osiągnięcia polskiej myśli technicznej:
Następnie towarzysze zlustrowali radziecki odrzutowiec:
Towarzysz Gomułka wraz z premierem Cyrankiewiczem oglądają osiągnięcia polskiej myśli technicznej:
Następnie towarzysze zlustrowali radziecki odrzutowiec:
- The Truth is…?
- Szydercza Gała
- x 169
słudzy ludu
Słudzy ludu nie dopasowali się do zabawek: ten większy jest - mniej więcej w skali 1/80-85, a ten krótszy w 1/90-99.
Na 1/100 to trochę za duzi - mieliby 180 i 210 wzrostu...
Na 1/100 to trochę za duzi - mieliby 180 i 210 wzrostu...
- The Truth is…?
albatrosik pepiczkowy
zabawkowy Albatros D III
Nie jestem zadowolony - strasznie dużo koślawości w nim. Gdyby budowy doglądał miłościwie panujący Franciszek Józef to byłoby prościej, słowianie efektywniej by tyrali.
Nie jestem zadowolony - strasznie dużo koślawości w nim. Gdyby budowy doglądał miłościwie panujący Franciszek Józef to byłoby prościej, słowianie efektywniej by tyrali.
- The Truth is…?
-
- x 1
- Szydercza Gała
- x 169
Jak Ci brakuje ludzi do doglądania roboli to powiedz, podeślę Ci Pekaesowa z Łajką Mój krajser jest juz wystarczająco uzbrojony, więc mogę odstąpic jednego agenta Ochrany plus bojową Sukę
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
dune
Szydercza Gała
dzięki za ofertę, bo z CK żołnierzy, zrobili się CK dezerterzy, ale zawezwałem z zapiaszczonej planety chłopców w filtrakach:
ale jak się nie sprawdzą, to poproszę o bojową sukę wraz z operatorem
Grzegorz75
chyba rzeczywiście nie ma sensu dłużej siedzieć w krzakach
bogowie kartonu proszę zamknijcie/zakłódkujcie ten wątek nie ma sensu dłużej go go tuczyć. Ja tu nie mam nic więcej do powiedzenia.
dzięki za ofertę, bo z CK żołnierzy, zrobili się CK dezerterzy, ale zawezwałem z zapiaszczonej planety chłopców w filtrakach:
ale jak się nie sprawdzą, to poproszę o bojową sukę wraz z operatorem
Grzegorz75
chyba rzeczywiście nie ma sensu dłużej siedzieć w krzakach
bogowie kartonu proszę zamknijcie/zakłódkujcie ten wątek nie ma sensu dłużej go go tuczyć. Ja tu nie mam nic więcej do powiedzenia.
- The Truth is…?