Piiotreek-u z GDA
Nie mam coś spania, więc dam Ci odpór.
Piszesz, że: „Ja jednak dalej podtrzymuję stanowisko swoje co do szanowania kogokolwiek na tym forum.”
Napiszę Ci tak: Twoje wpisy powodują, że sądzę, iż robisz Sobie z nas jaja. Bo m.in. Twój post nie szanujący Laszlika, i następne zdania (np. że sloneczne dni się skończyły) przeczy Twym deklaracjom. Zdaniu Laszlika można tylko przyklasnąć. Ile to już razy zarzucano Laszlikowi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem ???
Jak Ci się skonczyło słońce to zaczekaj ze dwa dni, sprawdź prognozę, może jeszcze kiedyś słońce wyjdzie. Wtedy zrób zdjęcia.
Zauważ, że uczestnika ocenia się tylko po tym co napisze i jakie zdjęcia pokaże. Jaki stąd wniosek – podpowiem – nikt nie ocenia Ciebie jako osoby, tylko to co wyjdzie z Twojej klawiatury. Piszesz zaś niezrozumiale i pokazałeś gigantyczne zdjęcie wykoślawionego szkieletu. I wołasz moderatora? Nie rozumiem po co. Żeby za Ciebie skleił i pokazał?
Ogarnij się i weź udział w życiu tego Forum jak należy.
Klej, ucz się, pokazuj sensownie Swe prace, pisz zrozumiale, zdobywaj doświadczenie i wymądrzaj się dopiero jak będziesz miał co pokazać.
Jak spełnisz te niewygórowane warunki, nikt nie będzie marudził.
I dociągnij tego Hawkeye'a do końca (jak by nie wyszedł).
Pzdr Grzegorz
E-2C Hawkeye [A.Haliński&W.Bączkowski]
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Nawet jak się słońce skończy :O , to zawsze jest elektryczność, białe kartki z bloku albo do drukarki jako tło, zwykła lampka na biurko albo jeszcze lepiej dwie (chyba powinieneś mieć takową chociaż jedną) no i generalnie pomieszczenia w domach też mają jakieś oświetlenia, więc nie widzę problemu ze światłem. Widzę raczej problem z lenistwem, bo nie chce ci się zorganizować miejsca do fotek (a zajęłoby to jakieś 5 minut). Są ludzie na tym i innych forach którzy robią zdjęcia telefonami w relacjach i są one o wiele lepsze, więc to żadne wytłumaczenie.