Relacja
Moderator: kartonwork
- Modelarz1976
Relacja
Ostatnio zmieniony pn sty 20 2020, 22:13 przez Modelarz1976, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Relacja statek ratowniczy typu SAR3000 -wstęp
Mam nadzieję, że się mylę, czas pokaże
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
- Modelarz1976
Relacja
Ostatnio zmieniony pn sty 20 2020, 22:14 przez Modelarz1976, łącznie zmieniany 1 raz.
serwus robaczki,
to ja się może wypowiem. Na początek torchę kurtuazji - fajnie, że w ogóle nowy kolego wpadłeś, jeszcze fajniej będzie, jak zostaniesz współtwórcą naszego denaturatu.
Teraz parę inny spraw. No nie panujmy sobie, to naprawdę nie ratuje sytuacji i w necie wywołuje skutek odwroty od zamierzonego. Będzie lepiej jak sobie oszczędzimy tej sztuczności i zwyczajnie będziemy względnie uprzejmi i szczerzy.
Troszkę wprowadzenia, kolego jesteś tu nowy, to możesz nie wiedzieć. Dobre wejście na forum denaturatowe - czyli nasz - to takie, jak nam pokazał np. Mati. Nie pisał dyrdymał o tym, że zamierza robić Zlina i że się przymierza, tylko pokazał kawełek spoko roboty. To, że Piotrek zadaje ci niewygodne pytania właśnie wynika stąd, że zamiast pokazać kawałek roboty, namacalnej roboty, dzielisz się z nami refleksjami. Moja rada jest taka - do roboty towarzyszu i niech twój następny wpis pokaże nam kilka zlepionych do kupy elementów i nieważne czy potrzebujesz na to dwóch dni czy dwóch miesięcy. To będzie cool wejście, bo to co teraz to wejście całkiem średnie.
pozdro
luk
to ja się może wypowiem. Na początek torchę kurtuazji - fajnie, że w ogóle nowy kolego wpadłeś, jeszcze fajniej będzie, jak zostaniesz współtwórcą naszego denaturatu.
Teraz parę inny spraw. No nie panujmy sobie, to naprawdę nie ratuje sytuacji i w necie wywołuje skutek odwroty od zamierzonego. Będzie lepiej jak sobie oszczędzimy tej sztuczności i zwyczajnie będziemy względnie uprzejmi i szczerzy.
Troszkę wprowadzenia, kolego jesteś tu nowy, to możesz nie wiedzieć. Dobre wejście na forum denaturatowe - czyli nasz - to takie, jak nam pokazał np. Mati. Nie pisał dyrdymał o tym, że zamierza robić Zlina i że się przymierza, tylko pokazał kawełek spoko roboty. To, że Piotrek zadaje ci niewygodne pytania właśnie wynika stąd, że zamiast pokazać kawałek roboty, namacalnej roboty, dzielisz się z nami refleksjami. Moja rada jest taka - do roboty towarzyszu i niech twój następny wpis pokaże nam kilka zlepionych do kupy elementów i nieważne czy potrzebujesz na to dwóch dni czy dwóch miesięcy. To będzie cool wejście, bo to co teraz to wejście całkiem średnie.
pozdro
luk
- The Truth is…?
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- Modelarz1976
Relacja
Ostatnio zmieniony pn sty 20 2020, 22:14 przez Modelarz1976, łącznie zmieniany 1 raz.
Może i wywołałem dla Ciebie nieznany temat, z naciskiem na MOŻE ale gdybyś kilka lat wcześniej w podobny sposób wjechał na te forum to ZŁO zjadłoby Ciebie z kopytami
Uwierz mi, że Ja jestem bardzo grzeczny
Sklej coś do kupy, jak mawia Diogenes i dopiero pokaż bo rysunki, projekty i wizualizacje, bynajmniej mnie, średnio interesują... No chyba, że są załącznikiem do czegoś sklejonego. Tak tutaj jest.
A żebym nie wyszedł na ostatniego drania to Ci podpowiem, że o ile dobrze policzyłem to przy Twoim projekcie wręgi wychodzą co około 20 mm. Daje to odstęp między powierzchniami wręgów, przy założeniu 6 mm spienionego PCV, jakieś 15 mm. Projektujesz cegłę...Przy tej wielkości kadłuba wręgi, wg mnie, wystarczą co jakieś 70-100mm.
Uwierz mi, że Ja jestem bardzo grzeczny
Sklej coś do kupy, jak mawia Diogenes i dopiero pokaż bo rysunki, projekty i wizualizacje, bynajmniej mnie, średnio interesują... No chyba, że są załącznikiem do czegoś sklejonego. Tak tutaj jest.
A żebym nie wyszedł na ostatniego drania to Ci podpowiem, że o ile dobrze policzyłem to przy Twoim projekcie wręgi wychodzą co około 20 mm. Daje to odstęp między powierzchniami wręgów, przy założeniu 6 mm spienionego PCV, jakieś 15 mm. Projektujesz cegłę...Przy tej wielkości kadłuba wręgi, wg mnie, wystarczą co jakieś 70-100mm.
i wysokim ciśnieniu ;)
i wysokim ciśnieniu ;)
napiszę więcej, jest więcej podobieństw, nawet użytkownik "Modelist Constructor" łapie się w ich kryteria i oprócz tego co Piotr napisałeś to jeszcze dostawcy internetu w tych przypadkach tacy samiPiotr80 pisze:Witaj!
Znakomita zapowiedź relacji Krzysztofie!
A teraz krótki test osobowości Czy krzysztof3city = Modelarz1976?
Pytam, bo widzę sporo "części wspólnych"... Zgadza się imię, miasto, wiek, podobny wstęp do relacji a nawet podpis...
Jeżeli to rzeczywiście ponownie Ty krzysztofie3city to sorry ale nie wróżę sukcesu... Zwłaszcza po tym jak się z nami pożegnałeś w relacji z budowy trałowca typu 207...
Świat nie jest taki duży na jaki wygląda
Łapka w górę odemnie Tomek ;)
Hahahhahahahahhaha ;) ;) ;)
Hahahhahahahahhaha ;) ;) ;)
i wysokim ciśnieniu ;)
i wysokim ciśnieniu ;)
- Modelarz1976
Relacja
---------------------------
Ostatnio zmieniony pn sty 20 2020, 22:15 przez Modelarz1976, łącznie zmieniany 2 razy.
ni czorta nie kumam z tych dywagacji niestety
Wietrzny Bosman