15 lat minęło
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: 15 lat minęło
Co tu gadać.
Pięknie. Powiększyłem sobie nawet fotkę Latarniowca, i gdyby nie to ,ze jestem na KW to patrząc na modelik wygląda jak plastyk z MW
Zazdroszczę kunsztu
Pozdrawiam Jureczek
Pięknie. Powiększyłem sobie nawet fotkę Latarniowca, i gdyby nie to ,ze jestem na KW to patrząc na modelik wygląda jak plastyk z MW
Zazdroszczę kunsztu
Pozdrawiam Jureczek
Grzegorzu, serdeczne gratulacje!
Twoje relacje zawsze przeglądam na forum i dzięki nim się sporo nauczyłem.
Życzę co najmniej kolejnych 15 lat aktywnej działalności dla dobra forum i naszego hobby
Twoje relacje zawsze przeglądam na forum i dzięki nim się sporo nauczyłem.
Życzę co najmniej kolejnych 15 lat aktywnej działalności dla dobra forum i naszego hobby
Wow Gratulacje! Życzę kolejnych modeli!
-
- x 8
Cześć Grześ. Kopę lat. Dużo zdrówka życzę, żeby starczyło Ci na kolejne 15 lat dostarczania nam radości z oglądania Twoich prac.
Uśmiech jubileuszowy
Edmund
Uśmiech jubileuszowy
Edmund
Jak to się tam śpiewało:
15 lat minęło jak jeden dzień....
Na tę okoliczność trza wznieść toast (ze względu na to, że w pracy - kawusią )
I najlepszego...
Wszystkiego
Pozdrawiam
15 lat minęło jak jeden dzień....
Na tę okoliczność trza wznieść toast (ze względu na to, że w pracy - kawusią )
I najlepszego...
Wszystkiego
Pozdrawiam
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
Mundziu, wszelki duch... pozdrawiam .
Dziękuję szanowni Panowie.
To nie miała być autopromocja tylko wskazanie jak ten czas szybko upływa. Jak zaś powszechnie wiadomo w dobrym towarzystwie wydaje się upływać jeszcze szybciej.
pzdr Grzegorz
Dziękuję szanowni Panowie.
To nie miała być autopromocja tylko wskazanie jak ten czas szybko upływa. Jak zaś powszechnie wiadomo w dobrym towarzystwie wydaje się upływać jeszcze szybciej.
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
A może zamiast liczby napisanych postów pod avatarem użytkownika(modelarza) należałoby wykazać średnią ilość relacji/galerii zakończonych na rok, co pozwoliłoby takim modelarzom-zakupoholikom-nierobom* jak ja, zgrubne oszacowanie ile lat trzeba jeszcze egzystować na tym "łez padole" aby posklejać wszystko co leży w szafie a raczej w szafach ?gk pisze:.... tylko wskazanie jak ten czas szybko upływa
A Edmund_Nita jak nie pokaże tego swojego nałogowca/czterofajkowaca o którym obecni na forum dwudziestolatkowie na pewno nie mają zielonego pojęcia powinien zostać zba-no-wa-ny !gk pisze:Mundziu, wszelki duch... pozdrawiam
*ale na usprawiedliwienie można by zacytować słowa pewnej piosenki: "Trochę brakuje pary, trochę usiadła moc, i tylko...", i tu nie kończę aby nie zostać posądzonym o promowanie nadmiernego spożywania napojów obciążonych podatkiem akcyzowym.
Może lepiej nie? U mnie wyszłoby 1/5 relacji na rok...Tempest pisze:A może zamiast liczby napisanych postów pod avatarem użytkownika(modelarza) należałoby wykazać średnią ilość relacji/galerii zakończonych na rok,
Pozdr
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
To i ja się dołączam do gratulacji, oby więcej takich jubileuszy! KW i ludzie tutaj pokazujacy swoje modele, byli i są dla mnie motywacją do działania, i dzięki temu forum i tym ludziom wróciłem kilka lat temu do klejenia po sporej przerwie.