[relacja] Junkers Ju 88 C-6 (Military Model 3-4/2003)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Też mi się nie podoba ten odcień niebieskiego na nosie. Malował to ktoś o kiepskim guście. ;)
Poniższe zdjęcie przedstawia przede wszystkim części, które znajdą się w kabinie. To daje pewne wyobrażenie o dokładności modelu.
A te wszystkie kosteczki wykonałem genialną metodą Wujka Andrzeja. Na ostatnim zdjęciu ta część, do której one są przyklejone (1d) jest tylko położona "na sucho". Prawdopodobnie dodam tam jeszcze gdzieniegdzie jakieś przełączniki, dyngsy i inne takie.
Poniższe zdjęcie przedstawia przede wszystkim części, które znajdą się w kabinie. To daje pewne wyobrażenie o dokładności modelu.
A te wszystkie kosteczki wykonałem genialną metodą Wujka Andrzeja. Na ostatnim zdjęciu ta część, do której one są przyklejone (1d) jest tylko położona "na sucho". Prawdopodobnie dodam tam jeszcze gdzieniegdzie jakieś przełączniki, dyngsy i inne takie.
Ostatnio zmieniony śr gru 07 2005, 14:40 przez Łukasz K., łącznie zmieniany 1 raz.
Zdjęcie przedstawia to samo, co ostatnio, ale po małej waloryzacji. Dziwi mnie, że cały ten bajzel po lewej oraz podłużnice nie zostały w ogóle narysowane. Tak łyso to trochę wyglądało.
Ostatnio zmieniony śr gru 07 2005, 14:41 przez Łukasz K., łącznie zmieniany 1 raz.
Prace trwają. Bardzo porządnie opracowany fotel pilota, dodałem tylko te obwódki naokoło krawędzi bocznych.
Ostatnio zmieniony śr gru 07 2005, 14:45 przez Łukasz K., łącznie zmieniany 3 razy.