Karaś 1/72
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
WOW ..... nie wiedzilem , ale to szczegol. Pewnie wiekrzosc z was byla pewna ze to bedzie profesionalna relacja z mozolnych zmagan z modelem przerobkami , dorobkami itd .... a ja odstawilem kicz no tak wiem dla wielu z was taki widok to az zal XXXX zciska. No ale chcilem po prostu zobaczyc jak sie to robi z plastiku i jak sie on zachowuje bo nigdy wczesnie nie milem z nim doczynienia. Ale ogolnie to jestem zadowolony procz tego ze nad paroma zeczami musze popracowac. Mam zamiar za niedlugo zakupic nastepny model (moze ten sam ) i postaram sie naprawic to co zklapscilem .Bo w tym polowy sa juz sklejona i bardziej mu do konca niz do poczatku heheheheheh zaniedlugo bede mial pozyczona cyfruwke , wsadze model w jakas dioramke/podstawke tak zeby si za bardzo nie zuczal w oczy i moze cos z tego wyjdzie
....::::RASTAFARAJ::::....
- Wujek Andrzej
- x 2
Kuba ... Ty się tego co robisz nie wstydź .
Doświadczenie to coś czego sie nabiera z czasem . Oraz ilością sklejonych modeli . Ten sobie zrób tak jak go widzisz Ty .
W następnym już będziesz wiedział na co zwracać uwagę , co poprawić , gdzie szukać , kogo pytać , o co pytać .
Pozdrowienia . Będzie lepiej . hej ....
Doświadczenie to coś czego sie nabiera z czasem . Oraz ilością sklejonych modeli . Ten sobie zrób tak jak go widzisz Ty .
W następnym już będziesz wiedział na co zwracać uwagę , co poprawić , gdzie szukać , kogo pytać , o co pytać .
Pozdrowienia . Będzie lepiej . hej ....
owszem wyjdzie rów przeciw czołgowy, ale są to ogranivczenia materiału i technologi wytrzwrzania modeli. jeżeli popatrzysz na gąsienice w modelu czołgu w 1/72 to wyjdzie zapewne za duża... a masz alternatywe? oprócz płaskich jak ośmio letnia cheerliderka blaszek, które też nie są najlepszym rozwiązaniem.
Model samolotu w 1/72 bez lini podziału to jak czołg bez włazów...
Model samolotu w 1/72 bez lini podziału to jak czołg bez włazów...
Jakub Jastrzębski
modelarz/teoretyk
Once to be a str8 man turns into wreck...
modelarz/teoretyk
Once to be a str8 man turns into wreck...