Gdzie w Warszawie można kupić "kartony" ???
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
- x 1
Witam!
Ponieważ nie chcę zaśmiecać forum nowym tematem pytam tutaj:
Czy ktoś z Was wie dlaczego likwidują sklep modelarski w księgarni PELTA na piętrze ?????????????????????????????????????????????????????
Byłem znów w Wa-wie i w poszukiwaniu veny twórczej oraz pomyslu na model poszedłem do PELTY, a tam . . . "kartonów" już nie ma, resztki "plastików"!
Co się stało?
Pozdrawiam!
P.S.
Tak na marginesie to w Galerii Mokotów (na piętrze) jest Salonik Modelarski! Jest tam sporo (tak mi się wydaje) "plastikow" a "kartony" są jedynie z wydawnictwa Fly Model.
Ponieważ nie chcę zaśmiecać forum nowym tematem pytam tutaj:
Czy ktoś z Was wie dlaczego likwidują sklep modelarski w księgarni PELTA na piętrze ?????????????????????????????????????????????????????
Byłem znów w Wa-wie i w poszukiwaniu veny twórczej oraz pomyslu na model poszedłem do PELTY, a tam . . . "kartonów" już nie ma, resztki "plastików"!
Co się stało?
Pozdrawiam!
P.S.
Tak na marginesie to w Galerii Mokotów (na piętrze) jest Salonik Modelarski! Jest tam sporo (tak mi się wydaje) "plastikow" a "kartony" są jedynie z wydawnictwa Fly Model.
-
- x 1
Nie przeczę, że w Galerii Ursynów też znajduje się Salonik Modelarski (być może to taka sieć Saloników w Galeriach???). Na stronie www.galeriamokotow.pl - zakładka "galeria sklepów" - zakładka "inne" znajduje się krótki opis tego sklepiku. Sprzedaje tam młoda i sympatyczna kobieta ale mało znająca się na tematyce modelarstwa.
Serdecznie pozdrawiam !
Serdecznie pozdrawiam !
-
Drogi owszem czy jest najdroższy nie wiem szczerze mówiąc dokładnie nigdy nie porównywałem cen w sklepach a co do humoru Sprzedajacego to święta prawdamesser pisze:i zarazem najdroższy, a sprzedawca czasem ma dziwny humor i niepodoba mu się jak ktoś kartnowóki przegląda
Zasadniczo to lubie sklejać modele.
W budowie: YAMATO 1:200
W budowie: YAMATO 1:200
- jacekkudla
-
- x 1
- jacekkudla
-
- x 1
...na ul. Siennej był jeszcze kiedyś taki sklepik modelarski z kartonówkami po dość przystępnych cenach. Ale nie byłem tam od 3 lat...
Jeśli chodzi o akcesoria do modeli (wręgi i inne pierdoły), to raczej wątpię by jakiś sklep prowadził ich sprzedaż (...choć mogę się mylić).
Raczej tylko przez internet można to zamówić...
Jeśli chodzi o akcesoria do modeli (wręgi i inne pierdoły), to raczej wątpię by jakiś sklep prowadził ich sprzedaż (...choć mogę się mylić).
Raczej tylko przez internet można to zamówić...
- jacekkudla
- Globtrotter21
-
- x 1