Wielkie dzięki. Model nawet bez wnętrza bardzo dobrze sie prezentuje, ale to tylko poprawi jego atrakcyjność.postaram się przesłać lub umieścić to wnętrze na jakimś serwerze
[Foto-relacja] Lancia Stratos Alitalia '77 NIE KASOWAĆ (cdn)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- karol_1990
Mam pytanie do Karola_1990:
Skoro mówisz, że wnętrze poprawi atrakcyjność tego modelu, to jak je wkleisz? Podwozie i nadwozie nie są sklejone? Czy może zaczniesz robić następną Lancię?
Co do mojego modelu, to nie ma części 39 i 46 ( przednie reflektory ) więc chyba zrobię te klosze przezroczyste, a odbłyśniki ze srebrnego papieru samoprzylepnego. A więc następna walorka.
Fotki wstawię jak coś zrobię, bo dzisiaj będe go chyba kleił.
Pozdrawiam
Skoro mówisz, że wnętrze poprawi atrakcyjność tego modelu, to jak je wkleisz? Podwozie i nadwozie nie są sklejone? Czy może zaczniesz robić następną Lancię?
Co do mojego modelu, to nie ma części 39 i 46 ( przednie reflektory ) więc chyba zrobię te klosze przezroczyste, a odbłyśniki ze srebrnego papieru samoprzylepnego. A więc następna walorka.
Fotki wstawię jak coś zrobię, bo dzisiaj będe go chyba kleił.
Pozdrawiam
- karol_1990
Witam,
Wstawiam obiecane fotki z prac. Doszły reflektory zwaloryzowane przeze mnie i tylna klapa. Pewnie znowu ktoś powie, że popełniłem błąd... Coś mi się wydaje, że źle wkleiłem kurki wlewu paliwa. A co mi tam...
Fotki:
Reflektory. Najpierw trzeba było zrobić odbłyśnik.
Potem trzeba było szukać- z czego tu zrobić żarówki? Aż w końcu wpadłem na pomysł- główki igieł!
A potem tylko szyba klosza, skleić cały reflekor i gotowe!
Na razie to tyle.
Pozdrawiam
Wstawiam obiecane fotki z prac. Doszły reflektory zwaloryzowane przeze mnie i tylna klapa. Pewnie znowu ktoś powie, że popełniłem błąd... Coś mi się wydaje, że źle wkleiłem kurki wlewu paliwa. A co mi tam...
Fotki:
Reflektory. Najpierw trzeba było zrobić odbłyśnik.
Potem trzeba było szukać- z czego tu zrobić żarówki? Aż w końcu wpadłem na pomysł- główki igieł!
A potem tylko szyba klosza, skleić cały reflekor i gotowe!
Na razie to tyle.
Pozdrawiam
- karol_1990