Zauważyłeś u góry strony głównej KartonnetWork pozycję ABC Modelarstwa ?
Istnieje nieomal od powstania witryny . Z łatwych do dojścia przyczyn i od pewnego czasu została zaznaczona na czerwono ...
Od czasu umieszczenia tam przez Juniora II tematu " Impregnacja kartonu " metoda ta jest z powodzeniem i przez wielu stosowana .
Ja mam pytanie troszeczkę takie off... chodzi mi oto: czy każdy klej robiony w Chinach (i okolicy) na bazie wody działa tak samo jak bcg ? czy np klej Pentel'a "coś tam coś tam Liquid Adhesive ER153" będzie działał tak samo ? zawartość wygląda tak samo jak na fotografiach kleju Grand(bcg) w sklepie wysyłkowym. stąd moje pytanie widziałem również dzisiaj w sklepie klej UHU o takiej konsystencji.
pozdrawiam
hide
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
Chodzi mi o kraje typu: Japonia, Tajwan itp. czyli kraje które robią tanią masówkę (może z tą Japonią i masówką to przesada ale klej pentela był zrobiony w japoni )
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
hide pisze:Chodzi mi o kraje typu: Japonia, Tajwan itp. czyli kraje które robią tanią masówkę
Nie ważne co byś napisał po tych słowach, nawet gdyby to było w stu nawiasach; to co zacytowałem chyba jest jasne i nie podlega dyskusji, a czytam zawsze dokładnie, lecz nie moja wina, że niektórzy piszą to co myślą zamiast myśleć co piszą.
Wujku widzialem ten temat w ABC, tylko jeszcze chcialem sie dowiedziec cos od was moze jakies inne dobre pomysly byscie podsuneli. Dzięki za chęci pozdrawiam .