KONKURS OldMana

inne techniki modelarskie - plastik, żywica, drewno itd.

Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita

Awatar użytkownika
Piter

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Piter »

Heh Yunior ale ja niewiem czy ty czasem tych 30% już nie przekroczyłeś :) A ruszyć to by wypadało :D
Ale tak btw. mamy konkurs wszystko jest sprecyzowane tylko niewiadomo kto, co i kiedy bedzie robił. OldManie jakieś zgłoszenia tutaj czy poprostu zacząć relacje ? Wsumie to jeszze nie wiem co będę robił bo jestem na etapie seregowania materiałów no i przeliczania sił na zamiary jak się juz wpakowałem w model od podstaw. Fajnie by było jak by się kilka osób zdeklarowało na dobry początek.
Acha właśnie Coś wspominałeś o relacji z tego garbuska - fajnie by było :)
Pozdrawiam
Bismarck GPM
Missouri
SH-60B
Awatar użytkownika
OldMan

Post autor: OldMan »

Piter pisze: Ale tak btw. mamy konkurs wszystko jest sprecyzowane tylko niewiadomo kto, co i kiedy bedzie robił. OldManie jakieś zgłoszenia tutaj czy poprostu zacząć relacje ? Wsumie to jeszze nie wiem co będę robił bo jestem na etapie seregowania materiałów no i przeliczania sił na zamiary jak się juz wpakowałem w model od podstaw. Fajnie by było jak by się kilka osób zdeklarowało na dobry początek.
Acha właśnie Coś wspominałeś o relacji z tego garbuska - fajnie by było :)
Pozdrawiam
Ad.1 - Wystarczy oznaczyć wątek: np. [KONKURS] Volkswagen 1300 "Garbus" Tamiya 1/24.

Ad.2 - Relacja jak najbardziej będzie, niebawem, bo czekam na materiały potrzebne do budowy :lol:
Pozdrawiam, Krzysztof "OldMan" Motyczyński
Awatar użytkownika
Yunior

Post autor: Yunior »

No raczej Piter nie przekroczylem 30% nie wiem czy przekroczylem nawet 25 :P ale Oldman sam zarzucil pomysl dolaczenia sie do konkursu tw chyba tak zrobie. :) Tylko prosilbym moda o dodanie do tematu takiego ladnego slowka [Konk] :)
Obrazek
USMC 3rd Force Recon Company Reenactor
zbovid

Post autor: zbovid »

Jezeli bedzie nagroda pocieszenia za ostatnie miejsce to ja sie chyba zglosze ze swoim Blitzem :D
Awatar użytkownika
Piter

Post autor: Piter »

Zbovid nie chodzi o nagrodę chodzi o to by się dobrze bawić , a jeśli nawet bym jakimś cudem ją zdobył zapewne przekazał bym ją w lepsze ręce i do kogoś kto nie ma do sklejenia w kolejce 4 zaczętych modeli które zajmą prawdopodobnie kilka dobrych lat.
Poza tym udowodniłeś jednym modelikiem że potrafisz sklejać i bynajmniej na ostatnie miejsce szans nie masz :D
Walnijcie ktoś tą relacje bo sie wstydze tak zaczynać :)
Pozdrawiam
Bismarck GPM
Missouri
SH-60B
Awatar użytkownika
Yunior

Post autor: Yunior »

Hehe no Piter zaczeta jest , w 2005 roku :) Dzieki pomyslowi Oldmana moze wkoncu skoncze
Obrazek
USMC 3rd Force Recon Company Reenactor
zbovid

Ok Piter zaczynaj. "Zawsze jest taka sytuacja ze ktos musi zaczac pierwszy ' :-)
Awatar użytkownika
Konrad Soltysiak

Post autor: Konrad Soltysiak »

OldMan
Tak sobie pomyślałem, że chodziło ci chyba o aktywizację sklejających a nie krygujących się ;-) Dlatego tez postanowiłem coś skleić "w plastiku". Nie jestem modelarskim mistrzem, ale ktoś musi zacząć z tym konkursem :lol:. Z ochotą zawieszam kartonowe relacje i spróbuję zamknąć się w określonym przez Ciebie terminie z relacją z budowy modelu, który kupiłem specjalnie na tę okazję. Panie i Panowie, przed Wami...

Peterbilt Firetruck

Obrazek

Revell 07529

In-box zamieszczę jak najszybciej w "Nowości na rynku"

[EDIT]
In-box już jest :D
Ostatnio zmieniony czw paź 05 2006, 8:49 przez Konrad Soltysiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Przy nabrzeżu wykończeniowym Luger Le Coureur 1776 (zestaw Shipyard)
Awatar użytkownika
OldMan

Post autor: OldMan »

:jupi: BRAWO !!! I o to chodzi.
Pozdrawiam, Krzysztof "OldMan" Motyczyński
zbovid

Kurcze to moze ktos sie zglosi oficjalnie do tego konkursu. Ja nie wiem jak zaczac a jak tak dluzej bedzie to dojde do 30% i wowczas strace szanse na ostatnie miejsce :-)
ODPOWIEDZ