KONKURS OldMana
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Heh Yunior ale ja niewiem czy ty czasem tych 30% już nie przekroczyłeś A ruszyć to by wypadało
Ale tak btw. mamy konkurs wszystko jest sprecyzowane tylko niewiadomo kto, co i kiedy bedzie robił. OldManie jakieś zgłoszenia tutaj czy poprostu zacząć relacje ? Wsumie to jeszze nie wiem co będę robił bo jestem na etapie seregowania materiałów no i przeliczania sił na zamiary jak się juz wpakowałem w model od podstaw. Fajnie by było jak by się kilka osób zdeklarowało na dobry początek.
Acha właśnie Coś wspominałeś o relacji z tego garbuska - fajnie by było
Pozdrawiam
Ale tak btw. mamy konkurs wszystko jest sprecyzowane tylko niewiadomo kto, co i kiedy bedzie robił. OldManie jakieś zgłoszenia tutaj czy poprostu zacząć relacje ? Wsumie to jeszze nie wiem co będę robił bo jestem na etapie seregowania materiałów no i przeliczania sił na zamiary jak się juz wpakowałem w model od podstaw. Fajnie by było jak by się kilka osób zdeklarowało na dobry początek.
Pozdrawiam
Ad.1 - Wystarczy oznaczyć wątek: np. [KONKURS] Volkswagen 1300 "Garbus" Tamiya 1/24.Piter pisze: Ale tak btw. mamy konkurs wszystko jest sprecyzowane tylko niewiadomo kto, co i kiedy bedzie robił. OldManie jakieś zgłoszenia tutaj czy poprostu zacząć relacje ? Wsumie to jeszze nie wiem co będę robił bo jestem na etapie seregowania materiałów no i przeliczania sił na zamiary jak się juz wpakowałem w model od podstaw. Fajnie by było jak by się kilka osób zdeklarowało na dobry początek.
Pozdrawiam
Ad.2 - Relacja jak najbardziej będzie, niebawem, bo czekam na materiały potrzebne do budowy
Pozdrawiam, Krzysztof "OldMan" Motyczyński
Zbovid nie chodzi o nagrodę chodzi o to by się dobrze bawić , a jeśli nawet bym jakimś cudem ją zdobył zapewne przekazał bym ją w lepsze ręce i do kogoś kto nie ma do sklejenia w kolejce 4 zaczętych modeli które zajmą prawdopodobnie kilka dobrych lat.
Poza tym udowodniłeś jednym modelikiem że potrafisz sklejać i bynajmniej na ostatnie miejsce szans nie masz
Walnijcie ktoś tą relacje bo sie wstydze tak zaczynać
Pozdrawiam
Poza tym udowodniłeś jednym modelikiem że potrafisz sklejać i bynajmniej na ostatnie miejsce szans nie masz
Walnijcie ktoś tą relacje bo sie wstydze tak zaczynać
Pozdrawiam
- Konrad Soltysiak
OldMan
Tak sobie pomyślałem, że chodziło ci chyba o aktywizację sklejających a nie krygujących się Dlatego tez postanowiłem coś skleić "w plastiku". Nie jestem modelarskim mistrzem, ale ktoś musi zacząć z tym konkursem . Z ochotą zawieszam kartonowe relacje i spróbuję zamknąć się w określonym przez Ciebie terminie z relacją z budowy modelu, który kupiłem specjalnie na tę okazję. Panie i Panowie, przed Wami...
Peterbilt Firetruck
Revell 07529
In-box zamieszczę jak najszybciej w "Nowości na rynku"
[EDIT]
In-box już jest
Tak sobie pomyślałem, że chodziło ci chyba o aktywizację sklejających a nie krygujących się Dlatego tez postanowiłem coś skleić "w plastiku". Nie jestem modelarskim mistrzem, ale ktoś musi zacząć z tym konkursem . Z ochotą zawieszam kartonowe relacje i spróbuję zamknąć się w określonym przez Ciebie terminie z relacją z budowy modelu, który kupiłem specjalnie na tę okazję. Panie i Panowie, przed Wami...
Peterbilt Firetruck
Revell 07529
In-box zamieszczę jak najszybciej w "Nowości na rynku"
[EDIT]
In-box już jest
Ostatnio zmieniony czw paź 05 2006, 8:49 przez Konrad Soltysiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Przy nabrzeżu wykończeniowym Luger Le Coureur 1776 (zestaw Shipyard)