Koniec Humbrola?
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Jeden jest zaraz koło zamku jak się idzie w kierunku starego rynku troszkę wcześniej niż knajpa Grawitacja. Drugi jest koło Banialuki na ulicy Mickiewicza (numeru nie pamiętam niestety ale wejście tak samo jak do komisu RTV). Ten przy klimczoku to była klitka mojego ojca jednak bardziej był to warsztat niż sklep więc dlatego tak to wyglądało
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- x 1
To naprawdę Wielki Skandal ....Boro pisze: we Wrocławiu "Humbrol" praktycznie już się skończył i podobno już go nie będzie
Proponuje byśmy zrobili listę sklepów w różnych miastach w których nie ma już humbrola , albo jest ale mało , jakie kolory i w jakich cenach .
Zacznę od siebie . W Gdyni i Gdańsku jeszce są , ale wiele kolorów już nie ma . Chciałem się rzucić na linę (wyskoczyć do imprezy za okno ), ale Pani w sklepie zaproponowała mi Revella i chyba jakoś dam rade dokończyć model .
- Konan Barbarzyńca
W Elblągu podobnie. Jeszcze są, ale nie wszystkie kolory... Nie wiem niestety jakich już zabrakło, ale postaram się to wyśledzić.
Możliwe, że braki kolorów są zależne od regionu kraju. Apel do wszystkich - napiszcie jakich kolorów brakuje w Waszych miastach, a jakie jeszcze są. Dzięki temu stworzymy mapę kraju z zaznaczonymi brakami farb humbrola. Będziemy sobie mogli sobie przesyłać dane i ktoś np. z Krakowa czy Wrocławia będzie mógł pojechać do Szczecina albo Lublina po słoik farby. Albo można będize napisać do kolegi z innego miasta i kurierem otrzymać brakujący kolor.
Pozdrawiam wszystkich opłakujących upadłość firmy
Możliwe, że braki kolorów są zależne od regionu kraju. Apel do wszystkich - napiszcie jakich kolorów brakuje w Waszych miastach, a jakie jeszcze są. Dzięki temu stworzymy mapę kraju z zaznaczonymi brakami farb humbrola. Będziemy sobie mogli sobie przesyłać dane i ktoś np. z Krakowa czy Wrocławia będzie mógł pojechać do Szczecina albo Lublina po słoik farby. Albo można będize napisać do kolegi z innego miasta i kurierem otrzymać brakujący kolor.
Pozdrawiam wszystkich opłakujących upadłość firmy
ZŁO SQUAD