"herbaciany Swiat"-nowe horyzonty
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- herbaciany
Uuuu , niedobra żonka . Dwa kilo żywicy bym miał za tyyyle szmalcu . Hmmm wygląda stówka na prawdziwą ....chociaż , bo ja wiem .......
Masz cholerka wyobraźnię i talenta w łapkach - tylko pozazdrościć i naturalnie trzym tak dalej
Pozdrawiam -Andrzej
Masz cholerka wyobraźnię i talenta w łapkach - tylko pozazdrościć i naturalnie trzym tak dalej
Pozdrawiam -Andrzej
Już ten momęcik na 7 TP
http://bigtank120.blogspot.com/
http://bigtank120.blogspot.com/
A już myślałem przez chwilkę, żeś się porwał herbaciany na wystruganie szmalcu z drewienka
Cały czas byłem przekonany, że ta lokomotywa nieco większa jest - właściwie to nawet sporo większa a tu zaskoczenie i tym bardziej jeszcze większy podziw!!!
Wspaniała robota i piękne zdjęcia
Pozdrawiam Serdecznie
Cały czas byłem przekonany, że ta lokomotywa nieco większa jest - właściwie to nawet sporo większa a tu zaskoczenie i tym bardziej jeszcze większy podziw!!!
Wspaniała robota i piękne zdjęcia
Pozdrawiam Serdecznie
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
- zxcvbnm1971
Ach, oderwać się nie można od tych fotek. Najbardziej powalają detale - np. ten słodki młoteczek.
Jedno pytanie - czym kleisz to drewno? Wszystko takie czyściutkie, żadnej plamki kleju...
Jedno pytanie - czym kleisz to drewno? Wszystko takie czyściutkie, żadnej plamki kleju...
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- herbaciany