*[Relacja/Samolot] SBD-3 Dauntless by ZŁO SQUAD
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- YoQuieroFumar
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Bardzo mi miło że model się podoba. Arsenał ZŁO SQUAD'U wzbogacił się o nową śmiercionośną broń nurkującą
Sikor, nie pomyślałem o tym. Może i opony powinny być bardziej sflaczałe.
Piterski, jeżeli chodzi Ci o linkę anteny to owszem, żyłka pomalowana metalizerem "steel". Naciągi sprężynowe z drucików miedzianych zwiniętych w sprężynki i nawleczonych na linkę anteny (jakbyś o to też chciał zapytać )
Sikor, nie pomyślałem o tym. Może i opony powinny być bardziej sflaczałe.
Piterski, jeżeli chodzi Ci o linkę anteny to owszem, żyłka pomalowana metalizerem "steel". Naciągi sprężynowe z drucików miedzianych zwiniętych w sprężynki i nawleczonych na linkę anteny (jakbyś o to też chciał zapytać )
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
Celowo zmieniam tekst wpisany poprzednio ze względu na to co się dzisiaj rano stało. Niech to czarno białe zdjęcie będzie teraz symbolem i mojego żalu z powodu tej straszliwej tragedii.
Wyrazy współczucia dla rodzin i bliskich.
[']['][']
Wyrazy współczucia dla rodzin i bliskich.
[']['][']
Ostatnio zmieniony sob kwie 10 2010, 14:14 przez laszlik, łącznie zmieniany 1 raz.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-
- x 1
-
Dorzuciłeś do pieca aż się robi ciepło podczas oglądania. Następny model trzeba odłożyć na dno stosiku czekających na nożyczki. Siłą rzeczy podczas sklejania będzie się porównywać do Twojego, a ciężko będzie dorównać. Gratulacje.
Też jestem ciekawy co wybierzesz "na warsztat". Po takim modelu czeka Cię ciężki wybór.
Serdecznie pozdrawiam
Andrzej Surmacz
Też jestem ciekawy co wybierzesz "na warsztat". Po takim modelu czeka Cię ciężki wybór.
Serdecznie pozdrawiam
Andrzej Surmacz