*[Relacja/Samolot] PZL-38 Wilk MM 4-5/2000.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Piotr, to już był naprawdę rzut na taśmę. Tak mniej więcej od podwozia głównego robiłem wszystko "na siłę" aby tylko skończyć. Jakiś "kryzys" mnie dopadł. A może wakacyjny modelarski sezon ogórkowy się u mnie zaczął. Zauważ też, że od jesieni ubiegłego roku zrobiłem 9 modeli, pora odpocząć zdziebko.Piterski pisze:warto było nad bomba popracować bo odstaje jakością od reszty modelu
- Hurragan76
Ja również, Drogi Przyjacielu, przyłączam się do gratulacji z okazji ukończenia kolejnego modelu.
Cieszę się, że się poddałeś samokrytyce odnośnie kilku drobiazgów i "rzutu na taśmę", bo obaj wiemy, że stać Cię na więcej. (Lepiej sobie odpuścić robotę jeśli się nie chce, nie ma weny, jest się na kacu, bo hobby to przyjemność a nie przymus ...dla tego moje lepienie tak się ciągnie)
Jeszcze raz gratuluję i serdecznie pozdrawiam.
P.S. A propos dywaników przeciwpoślizgowych. Co sądzisz o moich?
Cieszę się, że się poddałeś samokrytyce odnośnie kilku drobiazgów i "rzutu na taśmę", bo obaj wiemy, że stać Cię na więcej. (Lepiej sobie odpuścić robotę jeśli się nie chce, nie ma weny, jest się na kacu, bo hobby to przyjemność a nie przymus ...dla tego moje lepienie tak się ciągnie)
Jeszcze raz gratuluję i serdecznie pozdrawiam.
P.S. A propos dywaników przeciwpoślizgowych. Co sądzisz o moich?
Art, dziękuję. Bardzo często zaglądam do Twojej relacji i podziwiam kunszt i cierpliwość. Niestety, moje zainteresowanie marynistyką jest znikome i podejrzewam, że nie stać by mnie było na taką jak Twoja dokładność i dbanie o szczegóły. Serdecznie pozdrawiam i dalej podglądam Twoje zmagania z BIS'em.
Już gratulowałem modelu, ale nie sposób nie pogratulować teraz jeszcze zdjęcia tygodnia
Pozdrawiam Serdecznie
Pozdrawiam Serdecznie
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"