Skąd pomysł na Wasze nicki??
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Cholernym Szkotem MacGregorem nazwał mnie ponad dekadę temu pewien wydawca modeli kartonowych, który z upodobaniem unikał płacenia honorariów w ustalonych sumach i terminach. Pewnego dnia przyjechał po odbiór skończonego modelu, w umówionym dniu, ale przywiózł tylko część honorarium. Wobec czego odliczyłem mu część arkuszy za owe honorarium i wręczyłem. Uznał mnie za Cholernego Szkota-Sknerę od imienia przezwanego MacGregorem. I tak mnie rozpropagował w środowisku kartonowym, że przylgnęło to MacGregor do mnie na stałe...
- VEGETATHEPUPPET
moj nick.. dlugo by opowiadac.. ale w skrocie wzial sie od karty do gry
w skrucie "Puppet" - tak mnie czesto nazywaja... tak wiem co to znaczy....
w skrucie "Puppet" - tak mnie czesto nazywaja... tak wiem co to znaczy....
Budowa - Skończona
SPITFIRE mk.Vb Zapraszam
SPITFIRE mk.Vb Zapraszam
Ja mam na imię Szymon, ksywka ma 3 genezy:
-nie miałem jakiej wymyśleć (kiedyśposługiwałem się szymooneq, ale wróciłem do szymonka1991),
-wpadło mi do łba-szymonek, potem dodałem 1991, żeby nie było tak pospolito,
-w klasie I gimnazjum (teraz jestem w drugiej ) pani na angielskim zwróciła mi uwagę: "Czy szymonek się uspokoi?"-może też dlatego...
A propos ksywki szymooneq: używałem jej na wakacjach.
Jeszcze dodam coś o moim avatarku: jest to czaszka z okładki jednej z płyt zespołu "The Offspring".
-nie miałem jakiej wymyśleć (kiedyśposługiwałem się szymooneq, ale wróciłem do szymonka1991),
-wpadło mi do łba-szymonek, potem dodałem 1991, żeby nie było tak pospolito,
-w klasie I gimnazjum (teraz jestem w drugiej ) pani na angielskim zwróciła mi uwagę: "Czy szymonek się uspokoi?"-może też dlatego...
A propos ksywki szymooneq: używałem jej na wakacjach.
Jeszcze dodam coś o moim avatarku: jest to czaszka z okładki jednej z płyt zespołu "The Offspring".
- Wujek Andrzej
- x 2
- matiatwork