Wypocin chyba żarty sobie stroisz model jest genialny poza tym robisz go od podstaw. Musisz gdzieś go przywieźć i pokazać.klint pisze: sob lip 08 2017, 21:35 A jeśli chodzi o zobaczenia Okztki na żywca... hm ja raczej nie wystawiam swych wypocin na widok publiczny.
[R] Parowóz Okz32 1:25 /ANSWER
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] Parowóz Okz32 1:25 /ANSWER
Do końca budowy coraz bliżej i wspaniale to wygląda. Pewnie już o tym gdzieś wcześniej pisałeś, ale jeśli to nie kłopot to poproszę o podanie jakich farb używałeś do malowania (producenci i nr, koloru). Czy jest możliwość, że umieścisz link do jakiegoś serwera lub paczkę (zip/rar) ze wszystkimi fotkami swojego modelu lub czy możesz mi to przesłać na email. Za jakiś czas też ruszam z budową tego modelu i też chciałbym zrobić bez uproszczeń czy nieprawidłowości modelu od wydawcy.
@pawcio37 jeśli o farby chodzi to ja używałem Tamiya XF 62 i XF2 w stosunku 3:1 i uzyskałem taki o to kolor. A do końca tej zabawy to jeszcze oooo jest, bo z samą armaturą w budzie maszynisty jest gimnastyki.. zresztą to też będzie na fotkach Ja osobiście nie dokumentuje fotek z prac nad modelem więc musisz sam sobie skopiować fotki z tej relacji (wiem jest trochę cykania, ale cóż)
Pozdrawiam Piotr.
Pozdrawiam Piotr.
Zawsze jak odpalam kartonwork, jestem ciekaw czy mamy coś nowego, z tematu okazety ;)
Nie no model powala czekam aż go skończysz i na jakieś tory postawisz
Znaczy Panowie ze nie marnuje waszego czasu na ogladanie, i mysle ze ide w dobrym kierunku. Tym bardziej ze pisza to osoby znajace sie na tym co usiluje zrobic.