*[Relacja/Statek] Dar Młodzieży GPM 1/2004
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Prace powolutku ale stale posuwają się do przodu. Powstaje w tej chwili wyposażenie pokładu - a jest tego troszkę. Zamierzam wyposażyć cały pokład w te różne polery, wywietrzniki, luki, następnie wykonam na nim reling i zacznie się montaż nadbudówek. Wykonałem też 6 sztuk wytyków widocznych na zdjęciu do których przymocowane będą potem jakieś linki.
Ostatnio zmieniony pn maja 14 2007, 19:01 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 2 razy.
Wygląda rewelacyjnie - czysto, ładnie i dokładnie
Powiedz tylko z czego łańcuch wykonany został
A jeśli chodzi o ozdoby... to takie faktycznie są na Darze... chociaż trochę bardziej wypukłe chyba... Jedyne rozwiązanie jakie widzę to wydrukować ozdoby raz jeszcze, wyciąć "to złote z tego białego" i nakleić na ozdoby zainstalowane na burtach...
Aha! I miałem pytać się jeszcze jak rozwiązałeś problem uskoku pomiędzy burtą a poszyciem. Śledząc relację nie natrafiłem na informację o rozwiązaniu tego problemu... Może tego po prostu nie widać I jeszcze jedno pytanie - wybiegające w przyszłość nieco - jak zamierzasz wykonać maszty, oraz żagle Tzn głównie z czego...
Pozdrawiam
Powiedz tylko z czego łańcuch wykonany został
A jeśli chodzi o ozdoby... to takie faktycznie są na Darze... chociaż trochę bardziej wypukłe chyba... Jedyne rozwiązanie jakie widzę to wydrukować ozdoby raz jeszcze, wyciąć "to złote z tego białego" i nakleić na ozdoby zainstalowane na burtach...
Aha! I miałem pytać się jeszcze jak rozwiązałeś problem uskoku pomiędzy burtą a poszyciem. Śledząc relację nie natrafiłem na informację o rozwiązaniu tego problemu... Może tego po prostu nie widać I jeszcze jedno pytanie - wybiegające w przyszłość nieco - jak zamierzasz wykonać maszty, oraz żagle Tzn głównie z czego...
Pozdrawiam
Dar Młodzieży z GPM'u - uzbrajanie sterówki - 90%...
Pracowałbym dalej tylko czasu brak...
Pozdrawiam - Witkow
Pozdrawiam - Witkow
Heh.. Bundy zwróć uwagę jak na "Planie olinowania stałego i ruchomego" napisane jest "przejrzyste"...
Mylić się jest rzeczą ludzką
Ale chciałem pokazać, że czasem nawet po kilku(nastu) sprawdzeniach i tak się błędy trafiają... "Polska język - trudna język" :-)
Idę spać...
Pozdrawiam
Mylić się jest rzeczą ludzką
Ale chciałem pokazać, że czasem nawet po kilku(nastu) sprawdzeniach i tak się błędy trafiają... "Polska język - trudna język" :-)
Idę spać...
Pozdrawiam
Pozdrawiam - Witkow
Pozdrawiam - Witkow
- MaTeUsZ:::265564564
W relacji z budowy Regulusa było wszystko ładnie opisane... Ponadto Vivit także bawił się z pianką
Wystarczyło wpisać pianka i kliknać szukaj
Pozdrawiam
Wystarczyło wpisać pianka i kliknać szukaj
Pozdrawiam
Pozdrawiam - Witkow
Pozdrawiam - Witkow
Prace cały czas trwają, lecz niestety ze względu na wielkość części które aktualnie wykonuję wygląda to tak jak gdyby nic nie przybywało. Tych części będących na wyposażeniu pokładowym jest cała masa więc jeszcze troszkę ta monotonia potrwa. Co do samego klejenia to na razie żadnych problemów nie napotkałem, ani w rysunkach i opisie, ani też w spasowaniu samych części.
Ostatnio zmieniony pn maja 14 2007, 19:03 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 1 raz.