II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Ja chciałem cos zgłosic do dyrekcji tej zabawy. Przydzielono mi +2 pkt za pytanie nr 5 Galwaniego (z czego się bardzo cieszę ), ale ja wcale nie wysłałem odpowiedzi na to pytanie. Może przez przypadek zaszła pomyłka i komuś nie wstawiono, a mnie wstawiono. Wnoszę o poprawkę, czyli zdjęcie tych dwóch pkt z mojej punktacji za to pytanie.
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
ja także jestem za tym by pozostawić te 2 punkty dla Pulpetta, oraz zweryfikowac to czy ktoś tych punktów nie otrzymał. Uczciwość rulez ....
Robi się : Zenit HMV 1:250
Jeżeli Pulpetto nie wysłał odpowiedzi to rzeczą absolutnie naturalną jest, że zgłasza pomyłkę. Nie sądzę by zgodził się na pozostawienie mu tych dwóch punktów bo to jest właśnie uczciwość.
Miło mi przy okazji poinformować, że wydawnictwo Card Plane (czytaj: Lech) dorzuciło do puli nagród kolejnych pięć modeli. Tak więc mamy już 10 modeli w puli. Mile będą widziane wszystkie kolejne propozycje w tym temacie.....
Miło mi przy okazji poinformować, że wydawnictwo Card Plane (czytaj: Lech) dorzuciło do puli nagród kolejnych pięć modeli. Tak więc mamy już 10 modeli w puli. Mile będą widziane wszystkie kolejne propozycje w tym temacie.....
Spiesze doniesc, ze sklep http://www.paper-hobby.com ufundowal nagrode. Bedzie nia atrakcyjny model
Ja także śpieszę donieść że co najmniej 5 modeli z mojej kupki modeli podwójnych też wzbogaci pulę nagród... i nie będą to słabe modele
A co - w regulaminie nie jest napisane że uczestnicy nie mogą dawać nagród
A co - w regulaminie nie jest napisane że uczestnicy nie mogą dawać nagród
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
-
- x 8
No to sobie porządzę przez parę dni. He, he...
Podaję prawidłową odpowiedź na pytanie nr 7 autorstwa Alabamy. Otóż według Niego niepasującym elementem do całości jest fragment nr 3. Jest to okładka modelu z wydawnictwa GPM - pozostałe są z wydawnictwa FlyModel.
Jeżeli ktoś podał, że tym fragmentem jest obrazek nr 5 przedstawiający, jako jedyny, fragment indywidualnej broni strzeleckiej, to Vivit po powrocie z urlopu bedzie miał problem. He, he.. Nie mówiąc o innych rozwiązaniach, które mi przychodzą do głowy.
Uśmiech dla tych,co trafili....
Podaję prawidłową odpowiedź na pytanie nr 7 autorstwa Alabamy. Otóż według Niego niepasującym elementem do całości jest fragment nr 3. Jest to okładka modelu z wydawnictwa GPM - pozostałe są z wydawnictwa FlyModel.
Jeżeli ktoś podał, że tym fragmentem jest obrazek nr 5 przedstawiający, jako jedyny, fragment indywidualnej broni strzeleckiej, to Vivit po powrocie z urlopu bedzie miał problem. He, he.. Nie mówiąc o innych rozwiązaniach, które mi przychodzą do głowy.
Uśmiech dla tych,co trafili....
tak, odpowiedzi może być tyle ilu uczestników ja trafiłem ale to chyba z dla tego że akurat przeglądałem modele, gdyż planuję zkupy
Ostatnio zmieniony pt lip 08 2005, 23:18 przez Sacrebleu, łącznie zmieniany 1 raz.
Robi się : Zenit HMV 1:250