*[Relacja/Okręt] IJN Yamato ( Kartonowy Arsenał 3-4/99 )
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Robota pali się w rękach tylko dlaczego farba tak wolno schnie
W tym miejscu chciałbym podziękować Enicie za narzędzia dentystyczne sprawdziły się przy formowaniu pokrowców. Pozostanie jeszcze lekko je przybrudzić ale to trzeba uruchomić aerator Więc to nastąpi w dalszej perspektywie czasowej.
Edzio dla Ciebie cała bateria i wyobraź sobie jakby walnęła z dziewięciu luf na raz Pewno biurko by się do tyłu cofnęło
W tym miejscu chciałbym podziękować Enicie za narzędzia dentystyczne sprawdziły się przy formowaniu pokrowców. Pozostanie jeszcze lekko je przybrudzić ale to trzeba uruchomić aerator Więc to nastąpi w dalszej perspektywie czasowej.
Edzio dla Ciebie cała bateria i wyobraź sobie jakby walnęła z dziewięciu luf na raz Pewno biurko by się do tyłu cofnęło
- Radek Zamość
Niestety od zawsze robie lufy nieruchome. Z doświadczenia wiem, że ja się coś rusza to zawsze jest powód aby tym kręcić i można to i owo oderwać.
Lufy są ustawione w pozycji spoczynkowej czy jak kto woli zerowej.
Co do pokrowców to są one zrobione z masy modelarskiej.
Takie cudo można dostać w sklepie dla plastyków, artystów czy jak ich tam zwał. Są dostępne w dwóch kolorach białym i brązowym.
instrukcja:
Po uformowaniu pozostawić w temperaturze pokojowej na ok. 12 godz. do utwardzenia. Następnie może być malowane lub lakierowane. Nie jeść
A wszystkie detale robie osobno żeby potem ja zmontować na kadłubie
Lufy są ustawione w pozycji spoczynkowej czy jak kto woli zerowej.
Co do pokrowców to są one zrobione z masy modelarskiej.
Takie cudo można dostać w sklepie dla plastyków, artystów czy jak ich tam zwał. Są dostępne w dwóch kolorach białym i brązowym.
instrukcja:
Po uformowaniu pozostawić w temperaturze pokojowej na ok. 12 godz. do utwardzenia. Następnie może być malowane lub lakierowane. Nie jeść
A wszystkie detale robie osobno żeby potem ja zmontować na kadłubie