*[Relacja/Samolot] Republic F-84E Thunderjet
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] Republic F-84E Thunderjet
Najwyższa klasa! Nie widziałem jeszcze tak realistycznie odtworzonej repliki samolotu na tym, ani na żadnym innym forum. Gratulacje !!
Moje galerie i relacje - https://kartonowe-hobby.pl/galeria-i-relacje/
Mój kanał na YouTube - https://www.youtube.com/@kartonowe-hobby
Mój kanał na YouTube - https://www.youtube.com/@kartonowe-hobby
Witam
Czekałem na galerię Twojego modelu i powiem że gdybym nie śledził relacji to bym powiedział że pięknie pomalowałeś plastika, ale szacunek za jakość sklejania i malowanie tego piękne modelu samolotu choć co do galerii w plenerze to te zdjęcia bardziej się nadają do monografii jako zdjęcia dokumentalne samolotu a nie modelu. Brak mi słów na opisanie ochów i achów tego modelu!!!!
Jeszcze raz gratuluję i czekam na następny model w Twoim wykonaniu.
Czekałem na galerię Twojego modelu i powiem że gdybym nie śledził relacji to bym powiedział że pięknie pomalowałeś plastika, ale szacunek za jakość sklejania i malowanie tego piękne modelu samolotu choć co do galerii w plenerze to te zdjęcia bardziej się nadają do monografii jako zdjęcia dokumentalne samolotu a nie modelu. Brak mi słów na opisanie ochów i achów tego modelu!!!!
Jeszcze raz gratuluję i czekam na następny model w Twoim wykonaniu.
Pozdrawiam Witek
-------------------------------
Samoloty, Okrety, Pojazdy
Samoloty, Okrety, Pojazdy
Brak mi słów.
Jesteś zwycięzcą.
Zdjęcia są fantastyczne, a te w plenerze to już jakaś kompletna miazga. Wyglądją jak zdjęcia prawdziwego samolotu.
Nie mogę się pozbierać.
A teraz uwaga! To jest model który nie zasłużył nawet na wyróżnienie na Babarybie. Jesteście w stanie to zrozumieć?
Jacob, moje wielkie gratulacje dla Ciebie. Dla mnie rozwaliłeś system i... Nie wiem już co powiedzieć. To jest nie z tej ziemi.
Jesteś zwycięzcą.
Zdjęcia są fantastyczne, a te w plenerze to już jakaś kompletna miazga. Wyglądją jak zdjęcia prawdziwego samolotu.
Nie mogę się pozbierać.
A teraz uwaga! To jest model który nie zasłużył nawet na wyróżnienie na Babarybie. Jesteście w stanie to zrozumieć?
Jacob, moje wielkie gratulacje dla Ciebie. Dla mnie rozwaliłeś system i... Nie wiem już co powiedzieć. To jest nie z tej ziemi.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Odważna koncepcja podkręcenia kartonówki zakończona spektakularnym sukcesem!
Gratuluję!
Pozdr
Piotr
Gratuluję!
Pozdr
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Ten model to absolutne mistrzostwo. Do Twojej relacji zawsze zaglądałem z podziwem i ciekawością.
Ilość pracy, jaka w niego włożyłeś jest obłędna. Ale efekt końcowy...
Mam tylko nadzieję, że będziesz w Przeciszowie i będę mógł się poślinić oglądając go na żywo.
Ilość pracy, jaka w niego włożyłeś jest obłędna. Ale efekt końcowy...
Mam tylko nadzieję, że będziesz w Przeciszowie i będę mógł się poślinić oglądając go na żywo.
Wrażenie po obejrzeniu fotek takie że nie wiadomo co napisać więc nic więcej nie napiszę. Zapytam jednak kiedy mogę przerzucić fotki na kartonworkowy serwer i wrzucić relację całą do archiwum ?
- pawelelka77
- x 108
Ho, ho...cudny model Kolega wydziergał! Ale galeria w plenerze...przepiękna! Palce lizać! Teraz ładnie model zabezpieczyć i do zobaczenia w Przeciszowie!
No klasa Kuba! Zdjecia w plenerze przeza...ste! Super sie prezentuje w swietle slonecznym. No wyglada jak rzeczywisty obiekt, a nie jakis tam plastikowy model, co jest niestety czestym wyznaczbikiem dla kartoniarzy.
Czapki z glow, chyle czola i wyrazy najwiekszego uznania za osiagniety efekt. Model jest wspanialy.
Czapki z glow, chyle czola i wyrazy najwiekszego uznania za osiagniety efekt. Model jest wspanialy.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Patrzę, patrzę i napatrzyć się nie mogę.
Zdjęcia w plenerze są niesamowite.
Przydałoby się jednak jeszcze jedno zdjęcie pokazujące całą podstawkę z modelem z ustawionym obok jakimś przedmiotem typu pudełko zapałek aby można było zdać sobie sprawę, że to jest faktycznie model.
Gratuluję.
Zdjęcia w plenerze są niesamowite.
Przydałoby się jednak jeszcze jedno zdjęcie pokazujące całą podstawkę z modelem z ustawionym obok jakimś przedmiotem typu pudełko zapałek aby można było zdać sobie sprawę, że to jest faktycznie model.
Gratuluję.
Leweracyjny
Widziałem na Babarybie. Normalnie szok.
Pozdrawiam
Widziałem na Babarybie. Normalnie szok.
Pozdrawiam
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom