[R] Parowóz Pm 36-2 projekt własny 1:25
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [R] Parowóz Pm 36-2 projekt własny 1:25
Bry.
Tak wózki skończone. Dekle są.
Teraz następne fotki z tendrem, i detalami które tam dojrzałem.
@Lomm spoko wszystko w swoim czasie
Pozdrawiam Piotr.
Tak wózki skończone. Dekle są.
Teraz następne fotki z tendrem, i detalami które tam dojrzałem.
@Lomm spoko wszystko w swoim czasie
Pozdrawiam Piotr.
Czeekam z. jecierpliwoscia aż połączysz tender z lokomotywą.
- Sklejacz Maciej
- x 111
Super to wyszło. Podziwiam, bo nakład pracy włożonej jest olbrzymi.
Ale efekty to wynagradzają.
Pozdrawiam.
Ale efekty to wynagradzają.
Pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
Bry.
@Sklejacz Maciej patrzyłem sobie na Twoją relacje z produkcji ISKANDERA, no Panie też ta zabawa wygląda na b wysokim poziomie. Podobała mi się również ta ruska konserwa T72. Musze pomyśleć o jakiejś pancerce na platformę (by nie była taka goła) Ale postawię chyba na batmana. A u mnie jak widać niekończąca się historia
A kol @Tempest luknij tu /www.answer.pl/pl/95-kalkomanie kiedyś by tylko te tabliczki teraz widzę że są w zestawie.
No to jadę z tendrem.
No i mnóstwa gratów modelarskich pod choinką
Pozdrawiam Piotr.
@Sklejacz Maciej patrzyłem sobie na Twoją relacje z produkcji ISKANDERA, no Panie też ta zabawa wygląda na b wysokim poziomie. Podobała mi się również ta ruska konserwa T72. Musze pomyśleć o jakiejś pancerce na platformę (by nie była taka goła) Ale postawię chyba na batmana. A u mnie jak widać niekończąca się historia
A kol @Tempest luknij tu /www.answer.pl/pl/95-kalkomanie kiedyś by tylko te tabliczki teraz widzę że są w zestawie.
No to jadę z tendrem.
No i mnóstwa gratów modelarskich pod choinką
Pozdrawiam Piotr.
Witam.
Jak widać na fotkach model jest bliski ukończenia. Brakuje jeszcze kalek i tabliczek. Tym zajmę się za jakiś czas. Teraz kolejna porcja fotek, zaznaczam że model posiada tylko te elementy (detale) które dostrzegłem na fotkach. Prywatnie to ten model w moich zbiorach stojących w gablotach jest Naj... chodzi mi o sam wygląd tej lokomotywy, jej zupełnie nowatorska konstrukcja jak na tamte czasy. Ale to tylko takie moje dywagacje. Czas pomyśleć o czymś nowym, jako że nuda zabija. A le co tam.
Czemu mam zawsze takie wrażenie że można było lepiej.
Pozdrawiam Piotr.
Jak widać na fotkach model jest bliski ukończenia. Brakuje jeszcze kalek i tabliczek. Tym zajmę się za jakiś czas. Teraz kolejna porcja fotek, zaznaczam że model posiada tylko te elementy (detale) które dostrzegłem na fotkach. Prywatnie to ten model w moich zbiorach stojących w gablotach jest Naj... chodzi mi o sam wygląd tej lokomotywy, jej zupełnie nowatorska konstrukcja jak na tamte czasy. Ale to tylko takie moje dywagacje. Czas pomyśleć o czymś nowym, jako że nuda zabija. A le co tam.
Czemu mam zawsze takie wrażenie że można było lepiej.
Pozdrawiam Piotr.
- Sklejacz Maciej
- x 111
Tory musiały by być ułożone na lustrze, aby dostrzec cały kunszt Twojej pracy. Czyli tak jakby linia kolejowa na lodzie
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
@Sklejacz Maciej ja wychodzę z założenia że model powinien mieć wszystkie te detale które widzę na fotkach. Bo głównie na nich bazowałem, a z drugiej strony to czym więcej detali tym model jest bardziej przypominający orginał. Wiem że tego od spodu nie będzie widać ale to tam jest wiec...
Ale mniemam że model ten przypomina parowóz i jakoś to wygląda. Cóż zawsze można poprawić warsztat, do czego zmierzam od 40 lat:)
Pozdrawiam Piotr.
Ale mniemam że model ten przypomina parowóz i jakoś to wygląda. Cóż zawsze można poprawić warsztat, do czego zmierzam od 40 lat:)
Pozdrawiam Piotr.
-
- x 102
Elegancko. Kawał dobrej modelarskiej roboty. Pozdrawiam.