*[Relacja/Okręt] BISMARCK - A.Haliński. POWRÓT
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
-
- x 1
- Szydercza Gała
- x 169
Wielce Szanowne Grono.
Z wielką uwagą wysłuchałem Waszych wskazań.
Zanim przejdę do rzeczy, to przywitam Grzegorza 75, po raz pierwszy tu goszczącego.
I powiem: Witaj.
Ta gorąca dysputa trochę mną wstrząsnęła. Do tego stopnia, że schowałem do dolnego sejfu dwa komplety świeżo zakupionych farbów sprejowych czerwonych.
Kuszą jeszcze.
Oczywiście, malowania nie lubię i jest ostatecznością (poza lakierowaniem „niby” matem – jak widać świecącym matem, innych matów na tym padole nie znalazłem).
Tak więc podsumowawszy:
muszę zdobyć te oklejki. Tomaszu, nie tnij Twej Świętej Egzemplarzy. W Polszy jest przecie, kurde wolna taka kolejka!
Tymczasem wziąłem się za dziób i będę szedł do tej pierońskiej oklejki, a jak dojdę, to zapewne już jej tam nie będzie.
Inna będzie, nie malowana.
Z wielką uwagą wysłuchałem Waszych wskazań.
Zanim przejdę do rzeczy, to przywitam Grzegorza 75, po raz pierwszy tu goszczącego.
I powiem: Witaj.
Ta gorąca dysputa trochę mną wstrząsnęła. Do tego stopnia, że schowałem do dolnego sejfu dwa komplety świeżo zakupionych farbów sprejowych czerwonych.
Kuszą jeszcze.
Oczywiście, malowania nie lubię i jest ostatecznością (poza lakierowaniem „niby” matem – jak widać świecącym matem, innych matów na tym padole nie znalazłem).
Tak więc podsumowawszy:
muszę zdobyć te oklejki. Tomaszu, nie tnij Twej Świętej Egzemplarzy. W Polszy jest przecie, kurde wolna taka kolejka!
Tymczasem wziąłem się za dziób i będę szedł do tej pierońskiej oklejki, a jak dojdę, to zapewne już jej tam nie będzie.
Inna będzie, nie malowana.
- Szydercza Gała
- x 169
Art to wiesz co, poprawię ci humor. Tyle czasu mnie już bombardujesz z Tomkiem tym smarkowatym badziewiem że zaczynam się z Wami zgadzać, każdy powinien mieć swojego Smarkensztajna.
Dlatego też oficjalnie ogłaszam że zaczynam zbierać materiały do niego, co zajmie mi pewnie z 10 lat, ale nigdzie mi sie nie spieszy. Dodam tylko że mój Bismarck, w przeciwieństwie do Waszych jest ŁADNY ( lub ładny inaczej jak kto woli ) :
A tak a'propos Waszych smarków to mam coś takiego:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Dlatego też oficjalnie ogłaszam że zaczynam zbierać materiały do niego, co zajmie mi pewnie z 10 lat, ale nigdzie mi sie nie spieszy. Dodam tylko że mój Bismarck, w przeciwieństwie do Waszych jest ŁADNY ( lub ładny inaczej jak kto woli ) :
A tak a'propos Waszych smarków to mam coś takiego:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!