i ja mam to ... ten tego ... ty chyba zwariowałeśPrzemek W. pisze: Napędówki te były używane w późnych wersjach Tygrysów oraz w Sturmtigerach.
[Budowa od podstaw] Czołg ciężki PzKpfw VI Tiger I Spät
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Przemek W.
- x 7
Nie no........ jeżeli te koła będą tak wyglądać, jak na rysunku....... to......moja wyobraźnia......moje obwody...........CPU..........serwa........ ERROR! ERROR! ERROR! FATAL ERROR! CRITICAL ERROR!
Już się nie mogę doczekać tego w 3D. Rób co kilka minut fotkę z budowy tego koła. To może być materiał na oddzielną relację.
Już się nie mogę doczekać tego w 3D. Rób co kilka minut fotkę z budowy tego koła. To może być materiał na oddzielną relację.
Na warsztacie:
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
- Przemek W.
- x 7
Hahaha Jari straszny z Ciebie optymista ja daje jakieś 15 lat...
Jak tak dalej pójdzie to pasowało by posprzątać (z takich postów jak ten mój) troszke tą relacje prawda Przemku ? Ty dopiero zaczynasz a tu już 17 strona...jak by wydrukował to wyjdzie obszerniejsza niż "Powstanie warszawskie". Albo sie druknie i wyda jako kolejna monografie Tygryska
Jak tak dalej pójdzie to pasowało by posprzątać (z takich postów jak ten mój) troszke tą relacje prawda Przemku ? Ty dopiero zaczynasz a tu już 17 strona...jak by wydrukował to wyjdzie obszerniejsza niż "Powstanie warszawskie". Albo sie druknie i wyda jako kolejna monografie Tygryska
- Przemek W.
- x 7
Witam!
Coś jest z tym matrixem...rodzina często mówi mi żebym sie od niego odłączył...ale to se ne da
Jest już co pokazać, więc pokaże
Koło powoli nabiera kształtów...jeszcze 2 dni i będą gotowe.
Narazie wygląda to tak...
Zostało jeszcze wikolowanie, by uzyskać imitacje odlewu oraz wygładzenie krawędzi przed malwoaniem...no i ozywiście 40 nakrętek...
Oba koła składać się będą z prawie 250 części.
Pozdro!
Coś jest z tym matrixem...rodzina często mówi mi żebym sie od niego odłączył...ale to se ne da
Jest już co pokazać, więc pokaże
Koło powoli nabiera kształtów...jeszcze 2 dni i będą gotowe.
Narazie wygląda to tak...
Zostało jeszcze wikolowanie, by uzyskać imitacje odlewu oraz wygładzenie krawędzi przed malwoaniem...no i ozywiście 40 nakrętek...
Oba koła składać się będą z prawie 250 części.
Pozdro!