a tak na marginesie: wieczorkiem przyszło mi do głowy ciekawe (jak mi się wydaje) pytanie i ... wpadłem. znałem mniej więcej odpowiedź, ale za chiny ludowe nie mogę ułożyć do tego sensownego pytania. przeguglowałem wszystko wszerz i wzdłuż i dalej jestem w kropce. czas chyba sięgnąć do książek
* teoria [R.I.P.] i praktyka są zgodne tylko w teorii, a nie w praktyce *
Ha, pytanie z Warszawą jest troche pogmatwane, bo znalazłem dwa różne źródła, podające dwie różne daty powstania. Ciekawe z którego korzystał autor pytania ?
tia.. tylko chodzi o date rozpoczecia projektowania, czy dostarczenia nadwozi z Wloch czy o.. no wlasnie... mam kilka dat zaczecia produkcji i 2 daty przerobienia na zyletki
na warsztacie: F-14 MM
w kolejce: rozbabrany 1,5 letni Yamato AH, Takao AH, Piorun MM, A6M2 Zero AH
Chyba chodzi o date dostarczenia nadwozi z Włoch ... Tak przynajmniej mi sie wydaje ... I ja równiez znalazłem dwie daty "zabawy z palnikiem" ... Może Autor pytania by to sprecyzował ...
==============================
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
messer pisze:Ha, pytanie z Warszawą jest troche pogmatwane, bo znalazłem dwa różne źródła, podające dwie różne daty powstania. Ciekawe z którego korzystał autor pytania ?
źródło z odnośnikami do innych źródeł i odnośników jest chyba bardziej wiarygodne. co nie znaczy, że jest bardziej precyzyjne
* teoria [R.I.P.] i praktyka są zgodne tylko w teorii, a nie w praktyce *
Nie ma zgodności co do zniszczenia . Można podać parę lat , bo jest parę wersji i nie ma penwności ale jedna jest najbardziej prawdopodobna. W przypadku powstania można podać i rok wysłania do Wloch podwozi i odebrania samochodów.
paperman pisze:Nie ma zgodności co do zniszczenia . Można podać parę lat , bo jest parę wersji i nie ma penwności ale jedna jest najbardziej prawdopodobna. W przypadku powstania można podać i rok wysłania do Wloch podwozi i odebrania samochodów.
Czyli wynika z tego, że pytanie jest niezbyt fortunne. No bo skoro można podawać kilka różnych odpowiedzi i wszystkie będą właściwe ?
Chyba lepiej zadać takie pytanie, na które jest tylko jedna, konkretna odpowiedź, a nie przypuszczenia.
Vivit chyba będzie miał po urlopie kupe roboty...