Tempeścik jak na pewno widziałeś wcześniej wodowanie już się odbyło. Pierwszy rejs zrobię gdy skończę skrzynię transportową, niestety zabrakło mi sklejki i muszę czekać na dostarczenie nowego arkusza - wtedy będą fotki z pływania jak i filmik.
Gratki Tomku, piękny modelik i ogrom włożonej pracy. Wiem, bo widziałem na żywca, choć z 6 miesięcznymi przerwami... Za dwa miechy wpadnie 6-pak paliwa Wareckiego, co by nasmarować gardziele dzielnych marynarzy... Brawo
Piękieś to Mistrzu wykonał. Moje gratulacje. A jako pierwszy obiekt holowany proponuję jednego Grzegorza. Lecz nie tego 75-go, ale takiego bardziej barbarzyńskiego... bym proponował..., he, he...
Tomku co mi pozostaje wielkie gratulacje i pokłony za styl relacji i efekt końcowy. Nie ukrywam że podczas twojej relacji dowiedziałem sie mnóstwo ciekawostek i moje umiejętności wzrosły.
jako, że widziałem już foty przedpremierowo jeszcze raz pogratuluje mega wypasionego modelu, wiedząc ile w niego pracy włożyłeś, no i wiedzac co dał billing
Bardzo ładny model. Od dłuższego czasu podziwiałem jego budowę ale dopiero na końcowych zdjęciach zauważyłem jeden szczególik o który chciałbym spytać. Śruby napędowe w oryginale...początki relacji są trzy płatowe a u Ciebie mosiężne (miedziane) mają już cztery płaty. Przeoczenie? czy specjalny zabieg..np po dojściu do jakichś materiałów np ze stoczni???
Tak czy siak....gratuluje udanego pływadła . Piękna robota!!
Do zestawu Billinga dołączone zostały śruby trzy łopatowe plastikowe o dość dziwnym profilu.Na potrzebny wspomnianej fotki dołączyłem śruby mosiężne od innego modelu i nigdy nie miałem zamiaru montować ich w modelu. Ze względu na cenę śrub które ostatecznie znalazły się w modelu tak późno pojawiły się one w relacji - po prostu musiałem uzbierać na nie pieniążki (kieszonkowe nie wystarczyło) ;)