Wujek Andrzej pisze:Czy Szanowni Koledzy mogliby kilka źródeł wskazać , oprócz tych wskazań wcześniejszych i "Kierownikowych" ?
Tak ciekawie byłoby móc chwycić Go za ... słowo .
Sporą dawkę zdjęć Mazura otrzymałem niedawno od kolegów z Radomia - zdjęcia będące wynikiem wizyty w Muzeum Orła Białego w Skarżysku. Proponuje zapytać jednego z nich ( Kat-a, Pt-47, Poste) o taki zestawik.Albo jeśli wyżej wymienieni udzielą mi zgody, mogę zdjęcia przesłać do Wujka.
Messer... może jak już udzielili by zgody lepiej byłoby wstawić je na forum dla wszystkich... na pewno jest więcej modelarzy zainteresowanych tym ciągnikiem...
Messer...Dziękuję.... No to brakuje tylko rysunków, rzutów, i widoków...Byłaby prawie pełna dokumentacja... :-))
hm... wspaniały... Brzydki że piękny.... Był jeszcze jeden wariant tego „ustrojstwa”, ale nic kompletnie o nim nie wiem...Wyróżniał się prawie kwadratową kabiną (w przybliżeniu...).
Dziekuję wstępnie za deklarowaną pomoc . Jutro telefonicznie postaram się skierować w to miejsce wspomnianego "maluśkiego człowieka" aby się zdeklarował . Wchodzi czy nie ?
A może się sam objawi . Pisywał na Kartonwork . Nie tak dawno jeszcze . Tu też go pozdrawiam .
Hehe ...jakies trzy dni temu tez na nie wpadlem ......telepatia ......dziekuje , ze o mnie pamietales . Wielkie podziekowania dla pozostalych kolegow a w szczegolnosci dla Poste za prywatna przesylke