Gratuluję ukończenia pięknego modelu.
Zgodnie z oczekiwaniami wyszedł bardzo ładnie.
*[Relacja/Samochód] Dźwig HP3 na podwoziu STAR 20, Modelik 1:25
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Człowiek przez jakiś czas nie zagląda, a tu proszę - samochodzik gotowy. Gratulacje Pawle za dokładne i czyste sklejenie modelu. Kolejne gratki za podjęcie nietypowego i rzadko spotykanego tematu, w dodatku "bez lufy" .
Wiem, że aura obecnie nie jest zachęcająca i pewnie masz mało czasu, ale może dałbyś się namówić, żeby w wolnej chwili zrobić mu kilka zdjęć w świetle dziennym na powietrzu? Nie chodzi mi tu o budowanie jakiejś podstawki, stylizacji zdjęć itp. Ten model ma dużo fajnych detali, a lampa błyskowa całość nieco spłaszcza. Dzienne oświetlenie wydobyło by z niego te wszystkie konstrukcyjne ciekawostki.
W każdym razie - świetna robota, pozdrawiam!
Wiem, że aura obecnie nie jest zachęcająca i pewnie masz mało czasu, ale może dałbyś się namówić, żeby w wolnej chwili zrobić mu kilka zdjęć w świetle dziennym na powietrzu? Nie chodzi mi tu o budowanie jakiejś podstawki, stylizacji zdjęć itp. Ten model ma dużo fajnych detali, a lampa błyskowa całość nieco spłaszcza. Dzienne oświetlenie wydobyło by z niego te wszystkie konstrukcyjne ciekawostki.
W każdym razie - świetna robota, pozdrawiam!
- Heinrich Kosmala
- x 171
Również gratuluję. Piękna robota, widać Twoje umiejętności i wkład pracy. W relacji zwracałeś uwagę na momenty wymagające uwagi, co jest bardzo cenne dla kolejnych sklejaczy. W kwestii białych dodatków: to było już domeną strażaków w konkretnych jednostkach. Jedni malowali na biało całe felgi, inni tylko pierścienie zaciskowe na nich, jeszcze inni błotniki. Oparłem się na zdjęciu pojazdu w stanie fabrycznym - tak wydało mi się "bezpieczniej".
- pawelelka77
- x 108
Witam!
Dziękuję! Cieszę się, z pozytywnego odbioru mojej pracy. Na pewno można wykonać go jeszcze staranniej, a poza tym można dodać mu więcej detali od siebie...
Wyszedłem z założenia, że wykonam go w standardzie .....by za dużo się nie męczyć
Kierowniku, gratuluję udanego projektu!
Jakub, postaram się znaleźć chwilkę i jeśli pogoda pozwoli dodam coś z pleneru
Pozdrawiam!
Dziękuję! Cieszę się, z pozytywnego odbioru mojej pracy. Na pewno można wykonać go jeszcze staranniej, a poza tym można dodać mu więcej detali od siebie...
Wyszedłem z założenia, że wykonam go w standardzie .....by za dużo się nie męczyć
Kierowniku, gratuluję udanego projektu!
Jakub, postaram się znaleźć chwilkę i jeśli pogoda pozwoli dodam coś z pleneru
Pozdrawiam!