Relacja Parowóz Ty2/ANSWER/ 1:25
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Precyzyjny
- x 25
No to niewiele Ci tego siedzenia przy modelu zostało, biorąc pod uwagę, że już masz zrobiony prawie cały parowóz i kończysz tender.klint pisze:Powiem szczerze że wolę siedzieć przy modelu niż przy klawiaturze :D
http://www.papermodelers.sk/viewtopic.p ... &start=110
Jak będziesz prowadził relację "na żywo", to pewnie będziesz miał więcej komentarzy, a tak to ta relacja takie deja vu. Trudno drugi raz się zachwycać jak się już to widziało wcześniej gdzie indziej.
Pozdrawiam
Precyzyjny
Na warsztacie: parowóz Pu29
Ukończone: parowóz Ty2, parowóz Ol49, parowóz TKp30
* * *
Precyzyjny
* * *
Powiem że nie miałem zamiaru prowadzić tu relacji, ale widzę że jesteś na bieżąco Relację z wypocin nad Okztką będzie już na bieżąco. A czy naprawdę o komentarze tu chodzi? Myślę że nie. Bo ja modelarstwa kolejowego uczę się z relacji ( muszę się jeszcze duuuuuuuuuużo uczyć), i to one bardzo dużo mi pomogły.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Precyzyjny
- x 25
Twój poprzedni wpis:klint pisze:A czy naprawdę o komentarze tu chodzi?
odebrałem jako zniechęcenie w prowadzeniu relacji i pomyślałem, że być może z powodu znikomego udziału innych forumowiczów w tym temacie.klint pisze: Powiem szczerze że wolę siedzieć przy modelu niż przy klawiaturze
Pozdrawiam
Precyzyjny
* * *
Precyzyjny
* * *
Więc kolego odbieramy prowadzenie relacji w różny sposób, i podtrzymuje to że wole model niż klawiaturę (wspominałem o tym zawsze). No i to by było na tyle w kwestii tego tematu.Precyzyjny pisze:
odebrałem jako zniechęcenie w prowadzeniu relacji i pomyślałem, że być może z powodu znikomego udziału innych forumowiczów w tym temacie.
Cześć Piotr . "papermodelers.sk" to strona słowacka ,kto jak kto ale ja o tej stronie dowiaduję się po raz pierwszy .Po słowacku u mnie ni w ząb ,więc tam nie będę zaglądał. Jeżeli to jest relacja równoległa ,to jak to mówią Czesi "me to ne wadi " ,pozostałe zdjęcia z Twojej relacji chętnie będę oglądał .Dawaj dalej .Pozdrawiam wszystkich .