KIKS " Gelender "
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Wujek Andrzej
- x 2
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
Nie przesadzaj trzymasz się wystarczająco mocno .
Aczkolwiek takie kontakty może pozwolą poćwiczyć "chwyt oburącz" ?
Po ustaleniu szczegółów ... przybywaj Molzey.
Aczkolwiek takie kontakty może pozwolą poćwiczyć "chwyt oburącz" ?
Po ustaleniu szczegółów ... przybywaj Molzey.
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
Sympatycznie się zrobiło ...
Zastanawiałem się gdzie to miejsce by mogło być . Doszedłem do wniosku że lepiej będzie jednak nie w centrum Tych ewentualnie się spotkać lecz w miejscu "cichszym" aczkolwiek dostępnym i z łatwym dojazdem .
Jest w Tychach takie . Ośrodek "Paprocany" . Piękne miejsce na teranie letniej posiadłości Książąt Pszczyńskich . Nad jeziorem .
Najłatwiej się w lokalizacji zorientować wchodząc na Tyską stronę internetową : www.tychy.silesianet.pl/index.php
Gdy strona się otworzy klikać " :
- plan miasta - start - całość - przyciski "on" w pozycjach : drogi, zdjęcia,ulice,osiedla,dzielnice .
- wejść w kwadrat C - 5
Widać tam że "Paprocany" leżą blisko trasy szybkiego ruchu Katowice - Bielsko . Wystarczy zjechać w ul. Targiela , dojechać do końca , skręcić w lewo i poszukać pobliskiego parkingu . To dla zmotoryzowanych .
Reszta ustaleń się jakoś "wykluje" ...
A propos tego miejsca . W ten weekend planowany jest cykl koncertów na świeżym powietrzu poświęconych pamięci Ryszarda Riedla , legendarnego dla Tyszan i nie tylko lidera zespołu "Dżem" .
Trochę się będzie działo ...
Pozdrowienia Wujek .
Zastanawiałem się gdzie to miejsce by mogło być . Doszedłem do wniosku że lepiej będzie jednak nie w centrum Tych ewentualnie się spotkać lecz w miejscu "cichszym" aczkolwiek dostępnym i z łatwym dojazdem .
Jest w Tychach takie . Ośrodek "Paprocany" . Piękne miejsce na teranie letniej posiadłości Książąt Pszczyńskich . Nad jeziorem .
Najłatwiej się w lokalizacji zorientować wchodząc na Tyską stronę internetową : www.tychy.silesianet.pl/index.php
Gdy strona się otworzy klikać " :
- plan miasta - start - całość - przyciski "on" w pozycjach : drogi, zdjęcia,ulice,osiedla,dzielnice .
- wejść w kwadrat C - 5
Widać tam że "Paprocany" leżą blisko trasy szybkiego ruchu Katowice - Bielsko . Wystarczy zjechać w ul. Targiela , dojechać do końca , skręcić w lewo i poszukać pobliskiego parkingu . To dla zmotoryzowanych .
Reszta ustaleń się jakoś "wykluje" ...
A propos tego miejsca . W ten weekend planowany jest cykl koncertów na świeżym powietrzu poświęconych pamięci Ryszarda Riedla , legendarnego dla Tyszan i nie tylko lidera zespołu "Dżem" .
Trochę się będzie działo ...
Pozdrowienia Wujek .
- Wujek Andrzej
- x 2
KIKS " Gelender "
Krzydztofie "SCORPIO" ... do tego klubu to już należałeś zanim powstał ! Pozdrowienia .
Gutorku . Nie bądź taki "bezradny" strona którą podałem jest doskonale zorganizowana . Wleź w : Komunikację - KZK GOP - Mysłowice ... i np. przystanek Dworzec PKP .
A jak po Tychach się poruszać to : MZK lub Tesco / darmowo /.
Poszukaj a znajdziesz ... jeśli Ci zależy ---
A Gliwice to wprost linią autobusową E - 2 na Paprocany mogą dojechać .
Gutorku . Nie bądź taki "bezradny" strona którą podałem jest doskonale zorganizowana . Wleź w : Komunikację - KZK GOP - Mysłowice ... i np. przystanek Dworzec PKP .
A jak po Tychach się poruszać to : MZK lub Tesco / darmowo /.
Poszukaj a znajdziesz ... jeśli Ci zależy ---
A Gliwice to wprost linią autobusową E - 2 na Paprocany mogą dojechać .