*[Relacja/Samolot] Fiat CR. 42 "Falco" - Answer
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Jak dla mnie ilośc zdjęć jest wystarczająca, miło jest popatrzeć na coś dobrze zrobionego.
Czego używasz do robienia tła ?
Avia B.534
Tło to arkusz błękitnego brystolu - do kupienia w każdym papierniczym sklepie. Jego osłabienie i symulację głębi osiąga się przez wydłużenie ogniskowej i zmniejszenie otwarcia przesłony.
W temacie samolotu: mam już zrobiony płatowiec. Zabieram się do waloryzowania - robię dwupłatowiec...
TAD
W temacie samolotu: mam już zrobiony płatowiec. Zabieram się do waloryzowania - robię dwupłatowiec...
TAD
Ostatnio zmieniony ndz mar 12 2006, 14:16 przez tad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- x 1
-
- x 1
Witam,
zbudowałem górne skrzydło Fiata - po wpadce z jedną połową (część poszycia potraktowałem jako wnętrze wnęki klapy, źle wkleiłem szkielet) musiałem je robić od nowa. Serdecznie dziękuję autorowi modelu p. K. Fiołkowi za podarowanie mi swojego egzemplarza - dzięki temu prace ruszyły.
Zdjęcia:
TAD
zbudowałem górne skrzydło Fiata - po wpadce z jedną połową (część poszycia potraktowałem jako wnętrze wnęki klapy, źle wkleiłem szkielet) musiałem je robić od nowa. Serdecznie dziękuję autorowi modelu p. K. Fiołkowi za podarowanie mi swojego egzemplarza - dzięki temu prace ruszyły.
Zdjęcia:
TAD
Ostatnio zmieniony ndz mar 12 2006, 14:21 przez tad, łącznie zmieniany 2 razy.