Jeżeli komuś nie odpowiadają fotki Jacka, zapraszam również tutaj: http://free4web.pl/3/2,85710,229371,569 ... 0816F24019
Za radą Andrzeja pozachwycajmy się modelami.
Ostrów Wielkopolski 2006 - Relacja
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Wujek Andrzej
- x 2
Stronę wcześniej Andrzej Z. napisał :
"Wujku Andrzeju - było miło wreszcie się spotkać . Szkoda, że czas zbyt szybko leciał ".
Tak . Ale cała przyjemność to po mojej stronie ... .
Będę się starał aby nasze kontakty na tym jednym się nie skończyły . Zbyt wiele chciałbym wiedzieć . Mam znajomego , Krzysztofa G. ... i nie omieszkam się nim posłużyć . Aż do szantażu włącznie
O_Pablo :
Dokładnie pokazano , na zdjęciach pod linkiem , Ju 87 (1:72) na którego napatrzyć się nie mogłem , spędzając przy nim więcej czasu niż przy "pancerce" !
Wujek pozdrawia IPMS .
"Wujku Andrzeju - było miło wreszcie się spotkać . Szkoda, że czas zbyt szybko leciał ".
Tak . Ale cała przyjemność to po mojej stronie ... .
Będę się starał aby nasze kontakty na tym jednym się nie skończyły . Zbyt wiele chciałbym wiedzieć . Mam znajomego , Krzysztofa G. ... i nie omieszkam się nim posłużyć . Aż do szantażu włącznie
O_Pablo :
Dokładnie pokazano , na zdjęciach pod linkiem , Ju 87 (1:72) na którego napatrzyć się nie mogłem , spędzając przy nim więcej czasu niż przy "pancerce" !
Wujek pozdrawia IPMS .
ja jestem zachwycony STUKAsem, jest piękny, ciekawi mnie tylko skala bo niestety nigdzie się nie doczytałem, żałuję że nie ma bardzo dobrego wydania kartonowego...moim marzeniem jest żeby go wydał Pan Haliński
przeglądając fotki wydaje się, że poziom imprezy był bardzo wysoki, i pod względem modeli i organizacji....ja mam jeszcze prośbę...proszę o więcej zdjęć, bardziej szczegółowych...na pewno ktoś robił...szczególnie interesuje mnie lotnictwo drugiej wojny światowej
przeglądając fotki wydaje się, że poziom imprezy był bardzo wysoki, i pod względem modeli i organizacji....ja mam jeszcze prośbę...proszę o więcej zdjęć, bardziej szczegółowych...na pewno ktoś robił...szczególnie interesuje mnie lotnictwo drugiej wojny światowej
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński