Witam!
Mały update dawno zamkniętej relacji
Miałem dziś "wenę twórczą" i zrobiłem sesję zdjęciową dla P11-taki model bez sesji, nie ma mowy!
Zdjęcia są różne-od niezłych do takich sobie. Niestety aparatem za 500 pln ciężko coś więcej wyciągnąć robiąc zdjęcia pod Słońce. Ale sami oceńcie jak wyszło!
Mam nadzieję, że się spodobały. Ewentualnie, że nie poraziły czyjegoś zmysłu estetycznego i obejrzał te zdjęcia bez krzywienia się
Pozdrawiam!
*[Relacja/Samolot] PZL P11c Fly Model 108
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- VIPER GTS-R
- x 1
Hangar:Hurricane
Gotowy:1P11c
2Albatros3Ansaldo 4F1 Benetton Ford 5Chevrolet Monte Carlo SS-skala 1:18
- VIPER GTS-R
- x 1
Witam!
Fajnie, że komuś się spodobały.
Zdjęcia wykonałem w technice "rzuć i pstrykaj"
Daje bardzo dobre efekty w bardzo krótkim czasie, ale jest niestety jednorazowa i wymaga odrobiny refleksu! Dla mnie miodzio bo z natury ,jako modelarz, jestem niecierpliwy,a i kleić lubię, więc model w tą, model w tamtą...
Pozdrawiam!
PS. Model został oczywiście zawieszony na żyłce. Trochę zabawy było z wyważeniem. Model wisiał na kijku, a nie wędce
Fajnie, że komuś się spodobały.
Zdjęcia wykonałem w technice "rzuć i pstrykaj"
Daje bardzo dobre efekty w bardzo krótkim czasie, ale jest niestety jednorazowa i wymaga odrobiny refleksu! Dla mnie miodzio bo z natury ,jako modelarz, jestem niecierpliwy,a i kleić lubię, więc model w tą, model w tamtą...
Pozdrawiam!
PS. Model został oczywiście zawieszony na żyłce. Trochę zabawy było z wyważeniem. Model wisiał na kijku, a nie wędce
- VIPER GTS-R
- x 1
Widzisz Grabciu z tymi kadrami to nie jest do końca tak jak myślisz. Ja zawsze docinam oprogramowaniem zdjęcie tak, aby było dobrze skadrowane. Jedno z nich jest u mnie na pulpicie i dlatego model jest po prawej. W innych szkoda było ciąć
ładne chmurki Sądziłem w swej naiwności że może też ktoś zechce zmienić tło na pulpicie.
Co do silniczka, to ja kiedyś wpakowywałem takowe (zwykłe 280 z zabawek) do każdego modelu. Teraz mi się już nie chce, bo i po co.
Pozdrawiam i czekam na postępy przy Mustangu!
ładne chmurki Sądziłem w swej naiwności że może też ktoś zechce zmienić tło na pulpicie.
Co do silniczka, to ja kiedyś wpakowywałem takowe (zwykłe 280 z zabawek) do każdego modelu. Teraz mi się już nie chce, bo i po co.
Pozdrawiam i czekam na postępy przy Mustangu!