*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Nic nie zrozumiałeś z tych półproduktów.
Jeżeli już, to przy tych produktach pół, pokazywać jednocześnie należy, na końcu… produkt końcowy, aby się wsjo z rozpoczęciem – zakończyło. Ot co. Ale oczywiście do tego pośredniego zdjęciowania trzeba mieć zacięcie (mnie go trochę brakuje, ale Tobie, widzę, toże).
A co do Twojego: „ch” to od chrzanu pewnie pobrałeś, bo święta idą.
Chrzanisz,
mi chodzi o imitację mechanizacji.
Jak wrócisz do tematu nawiewników w pokazywaniu zdjęciowym, to wówczas temat podążymy i nawiewniki, jak mówiłem Ci 1000000000 razy, dokończymy (i nie tylko to)
i „CH…rzan”
Jeżeli już, to przy tych produktach pół, pokazywać jednocześnie należy, na końcu… produkt końcowy, aby się wsjo z rozpoczęciem – zakończyło. Ot co. Ale oczywiście do tego pośredniego zdjęciowania trzeba mieć zacięcie (mnie go trochę brakuje, ale Tobie, widzę, toże).
A co do Twojego: „ch” to od chrzanu pewnie pobrałeś, bo święta idą.
Chrzanisz,
mi chodzi o imitację mechanizacji.
Jak wrócisz do tematu nawiewników w pokazywaniu zdjęciowym, to wówczas temat podążymy i nawiewniki, jak mówiłem Ci 1000000000 razy, dokończymy (i nie tylko to)
i „CH…rzan”
- Szydercza Gała
- x 169
- Szydercza Gała
- x 169
No i dobra, chcieliście o drucie, będzie o drucie, a nawet z dreszczykiem emocji, bo właśnie prowadzę eksperyment nad 528 zastosowaniem technologii kartonikowej
Początek to klasyczna technologia kartonikowa, potrzebny jest kartonik linijka, ołówek i pojęcie o tym co się chce zrobić
W tym wypadku będzie to element, dalej zwany cósiem.
Rysujemy sobie gdzie maja przychodzić poszczególne elementy cósia na kartoniku, wycinamy dziurę w odpowiednim miejscu, po czym naklejamy druciki. Na łącznia nakładamy gluta czymś cienkim ( drucik włos, czy co tam macie pod ręką )
Na tym etapie wygląda to tak:
Potem pokrywamy cósia składnikiem X ( w tym wypadku biały podkład do plastikowych zderzaków ) i mamy coś takiego:
CDN..........
Powyższy materiał został dopuszczony do upublicznienia za zgodą i wiedzą oddziału Ochrany w Filadelfii,
Podpis nieczytelny
Początek to klasyczna technologia kartonikowa, potrzebny jest kartonik linijka, ołówek i pojęcie o tym co się chce zrobić
W tym wypadku będzie to element, dalej zwany cósiem.
Rysujemy sobie gdzie maja przychodzić poszczególne elementy cósia na kartoniku, wycinamy dziurę w odpowiednim miejscu, po czym naklejamy druciki. Na łącznia nakładamy gluta czymś cienkim ( drucik włos, czy co tam macie pod ręką )
Na tym etapie wygląda to tak:
Potem pokrywamy cósia składnikiem X ( w tym wypadku biały podkład do plastikowych zderzaków ) i mamy coś takiego:
CDN..........
Powyższy materiał został dopuszczony do upublicznienia za zgodą i wiedzą oddziału Ochrany w Filadelfii,
Podpis nieczytelny
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
No i najbardziej skomplikowaną taktycznie część eksperymentu mam juz za sobą. Przy użyciu tych kosmicznych narzędzi rodem z Gwiezdnych Wojen:
nadałem cósiowi ostateczny kształt:
Następnie zabrałem się za dekiel cósia, myślę że nie wymaga on dodatkowych komentarzy:
po czym pokryłem go składnikiem X:
To na dziś tyle
Podpisano LORD VADER
nadałem cósiowi ostateczny kształt:
Następnie zabrałem się za dekiel cósia, myślę że nie wymaga on dodatkowych komentarzy:
po czym pokryłem go składnikiem X:
To na dziś tyle
Podpisano LORD VADER
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
- Szydercza Gała
- x 169
Wcale nie musisz Szyderczy, na pilocie jest taki magiczny czerwony guzik
A tak poważnie, to przy zaokrąglaniu cusia te druciki się nie odspajały, cjaoakryl raczej daje twardą i kruchą spoinę.
A tak poważnie, to przy zaokrąglaniu cusia te druciki się nie odspajały, cjaoakryl raczej daje twardą i kruchą spoinę.
W budowie: Halny;
- Szydercza Gała
- x 169
I co? Tylko człowiek spuści z oka i ci obeszczani MARSJANIE zaczęli kraść posty zamiast złomu z polskich tankietek
Pułkownik wydał rozkaz ustawienia dział mniejszego kalibru w taki sposób co by można było odpierać zgniliznę rewolucyjną również z kosmosu
No i cóś gotowy, w zaistniałej sytuacji wychodzi na to że będzie to nowa buda dla Łajki, co by jej wredni kosmici nie porwali w celach experymentalnych
Piterski zadałeś już chyba z 100000 pytań o klej i jego nakładanie.... i nadal nic się nie nauczyłeś Po odpowiednim sezonowaniu i obróbce można nawet z glutem zrobić prawie wszystko.
Dzięki Wujku że zabrałeś głos, nawet jeżeli MARSJANIE Cię go pozbawili
Pułkownik wydał rozkaz ustawienia dział mniejszego kalibru w taki sposób co by można było odpierać zgniliznę rewolucyjną również z kosmosu
No i cóś gotowy, w zaistniałej sytuacji wychodzi na to że będzie to nowa buda dla Łajki, co by jej wredni kosmici nie porwali w celach experymentalnych
Piterski zadałeś już chyba z 100000 pytań o klej i jego nakładanie.... i nadal nic się nie nauczyłeś Po odpowiednim sezonowaniu i obróbce można nawet z glutem zrobić prawie wszystko.
Dzięki Wujku że zabrałeś głos, nawet jeżeli MARSJANIE Cię go pozbawili
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD