II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Oki, to tylko zabawa, więc jeszcze Wam ułatwię... Chodzi mi o taką nazwę tego specyfiku, która jest powszechnie używana w budownictwie (? - nie wiem czy jest stosowana), warsztatach samochodowych i m.in. przez modelarzy...kapek pisze:Witam.Mam pytanie do autora pytania.Dokopałem się do źródeł i nie wiem jak mam odpowiedzieć na to pytanie.
"w odpowiedzi należy podać potoczną nazwę materiału, z którego zrobiony był Zimmerit"
Teraz chyba już wszyscy wiedzą ?
Na warsztacie:
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
A co z forumowiczami , któryz już wcześniej wysłali odpowiedź na to właśnie pytanie , a teraz po Twojej podpowiedzi dojdą do wniosku że można by jeszcze do odpowiedzi coś dopisać ? Czy można jeszcze coś dosłać na maila zabawa@kartonwork.pl ? A swoją drogą pytanie do najlepiej sformułowanych niestety nie należy ...
==============================
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
szukacie problemów Panowie , to nie wielka gra , zapewne gdy Vivit znajdzie inną odpowiedź w skrzynce niż ta którą podał zadający pytanie, ale na tyle znaną i teoretycznie do przyjęcia , to raczej przyzna punkty ...., trochę więcej wiary w Aparat Przyznający Punkty ....
, a co do terminu publikowania odpowiedzi , także jestem za pozostałymi , faktycznie odpowiedź mogłaby się pojawiać dzień później niż teoretycznie powinna, Vivit i tak będzie wiedział kiedy kto odpowiedź przysłał, po godzinie na mejlu.
pozdrawiam Sac
, a co do terminu publikowania odpowiedzi , także jestem za pozostałymi , faktycznie odpowiedź mogłaby się pojawiać dzień później niż teoretycznie powinna, Vivit i tak będzie wiedział kiedy kto odpowiedź przysłał, po godzinie na mejlu.
pozdrawiam Sac
Robi się : Zenit HMV 1:250
Przyznaję się do winy i częściowo zwalam ją na Vivita. Po tym co się działo z innymi pytaniami zabawy, wysłałem do Vivita korektę mojego pytania, ale było już chyba za późno i Edziu dostał moje pytanie w wersji pierwotnej.
Ale cóż Panowie. Niezła zabawa nam wyszła z tej Zabawy, prawda ?
Będę wnioskował u Vivita, żeby wszelkie możliwe formy Waszych odpowiedzi były uznane za poprawne.
Szkoda, że na forum nie widać min forumowiczów, którzy nie mogąc zrozumieć "co poeta miał na myśli" nerwowo siadają do klawiatur...
Ale cóż Panowie. Niezła zabawa nam wyszła z tej Zabawy, prawda ?
Będę wnioskował u Vivita, żeby wszelkie możliwe formy Waszych odpowiedzi były uznane za poprawne.
Szkoda, że na forum nie widać min forumowiczów, którzy nie mogąc zrozumieć "co poeta miał na myśli" nerwowo siadają do klawiatur...
Na warsztacie:
-
- x 8