Zawiasy
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Wujek Andrzej
- x 2
Zawiasy ...
Albo mam coś nie tak z pocztą albo jeszcze nie całkiem umiem się nią posługiwać .Pszyman pytał mnie z jakiego materiału jest mój Panzer II - czołg w mojej prywatnej galerii - jest kartonowy . Ponieważ wykazałeś zainteresowanie nim , popatrz na eksperymentalną wersję gąsienic w jakie go wyposażyłem . Pokazuję je tu bo właściwie to też są " zawiasy " / kartonowe oczywiście /. Pierwotnie były ruchome co widać , dopiero póżniej z ich " ruchomości " zrezygnowałem .
-
- x 8
- Wujek Andrzej
- x 2
Dziekuje, za wyjasnienia odnosnie Panzer'a II . Sam nie bylem wstanie, patrzac na zdjecia, ocenic jednoznacznie z czego zostal on wykonany. Znajomy modelarz z Niemiec rowniez chcial to wiedziec. Kolejny kartoniarz z USA prosil abym przekazal Ci gratulacje. Smialo moge stwierdzic, ze Twoje modele sa slawne na caly swiat. Wraz z Kierownikiem, Bundym, Aviatorem i Okonkiem wpedzacie mnie w kompleksy, motywujac jednoczesnie do pracy nad kolejnymi modelami.
- Wujek Andrzej
- x 2
- Wujek Andrzej
- x 2
Jędrek! Życzeniem moim (zapewne nie tylko) jest ujrzeć tu tutorial pod nazwą "wykonanie zawiasu". Zwykłego i takiego "z metra". Żadnych wykrętów i zmuszania mnie i innych do myślenia i eksperymentów !
Chcę zdjęć (opisanych komentarzem) z serii cięcie-gięcie-montaż zawiasów.
Polskie modelarstwo czeka na Ciebie!!!
Chcę zdjęć (opisanych komentarzem) z serii cięcie-gięcie-montaż zawiasów.
Polskie modelarstwo czeka na Ciebie!!!
- Wujek Andrzej
- x 2