*[Relacja/Samolot] Komet - Orlik 6/2005
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
Co by nie było że wróciłem tylko po to żeby głupoty gadać
Uformowałem dziś poszycie 2 skrzydła. Nic nie jest sklejone, a szkielet jest włożony żeby nie straciło kształtu, nad którym trzeba się trochę napocić przy użyciu wiedzy tajemnej i wsparciu WIELKIEGO TWAROGA
Uformowałem dziś poszycie 2 skrzydła. Nic nie jest sklejone, a szkielet jest włożony żeby nie straciło kształtu, nad którym trzeba się trochę napocić przy użyciu wiedzy tajemnej i wsparciu WIELKIEGO TWAROGA
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
- macias13_84
Szydercza Gała mnie poprostu rozpier..... , w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa.
Stary !!!! Jesteś mistrzem "konstruktywnego bezsensu" kosmos jak dla mnie
Trzymaj tak dalej. Powodzenia przy Komecie. Model super cacy i w ogóle cud miód i orzeszki
Stary !!!! Jesteś mistrzem "konstruktywnego bezsensu" kosmos jak dla mnie
Trzymaj tak dalej. Powodzenia przy Komecie. Model super cacy i w ogóle cud miód i orzeszki
Czym sie różni rosyjski żołnierz od Amorka???...
Zupełnie niczym... Jest tak samo goły,bosy ale uzbrojony po zęby...
a strzelając do Ciebie mówi, że to z miłości
Zupełnie niczym... Jest tak samo goły,bosy ale uzbrojony po zęby...
a strzelając do Ciebie mówi, że to z miłości
- Szydercza Gała
- x 169
różnie mnie już tu nazywali, ale mistrz "konstruktywnego bezsensu" to coś nowego w mojej tytulaturze . wczoraj zrobiłem gniazda sterolotek i lotek, tyle że na moim szanownym WIELKIM SCANERZE nie da sie temu za cholere fotki zrobić Dziś wieczorem pewnie spłodzę sterolotki...
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
Cześć
mam kilka pytań na temat modelu/samolotu czy ten Me ma jakieś podwozie ? czy może jest "wystrzeliwywany" w powietrze z jakiegoś wózka ??
a drugie.. ten samolot jest napędzany silnikiem rakietowym ? bo nie widzę wlotów powietrza...
pozdrawiam
hide
mam kilka pytań na temat modelu/samolotu czy ten Me ma jakieś podwozie ? czy może jest "wystrzeliwywany" w powietrze z jakiegoś wózka ??
a drugie.. ten samolot jest napędzany silnikiem rakietowym ? bo nie widzę wlotów powietrza...
pozdrawiam
hide
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
- Szydercza Gała
- x 169
Więc następnym razem proponuję popatrzyć sobie w necie, a nie zawracać głowę
Napędzany był silnikiem rakietowym Walthera, starotwał z odrzucanego wózka o własnych siłach, a lądował na wysuwanej płozie, której wnęke widać na fotce od spodu.
Napędzany był silnikiem rakietowym Walthera, starotwał z odrzucanego wózka o własnych siłach, a lądował na wysuwanej płozie, której wnęke widać na fotce od spodu.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Szyderczy zadawanie pytań związanych z modelem i jego pierwowzorem jest zawracaniem głowy .Szydercza Gała pisze:Więc następnym razem proponuję popatrzyć sobie w necie, a nie zawracać głowę
Hide nie znam rozwiązania silnika rakietowego Walthera, ale domyślam sie że może to być silnik który zaopatrujesz w paliwo i utleniacz, nie potrzebuje wtedy tlenu z powietrza jako utleniacza. Jak coś znajdziesz na ten temat to podziel się wiedzą.
W budowie: Halny;