[Budowa od podstaw] Czołg ciężki PzKpfw VI Tiger I Spät
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Fajnie że znowu ruszyłeś Przemku z kopyta . Proszę nie jedź do pracy tylko klej dalej. A co do spadania to: kapcie mi spadły jak zobaczyłem co kleisz; sznurowane buty to poleciały jak zobaczyłem gąski; a teraz to normalnie zawiązane na supły glany wybijają mi szyby w domu !!! Gratuluję umiejętności. Aż mie odeszła ochota do pokazania mojego pierwszego modelu. Czekam przy monitorze na następne foty-choćby nie wiem jak długo. Pozdrawiam również wszystkich kibiców.
-
- Przemek W.
- x 7
Tak, to pytanie pojawilo sie juz wczesniej...do wycinania nakretek szesciokatnych uzywam tylko OLFY AK3.Niezaleznie od rozmiaru...Freedom fighter pisze:Może i to pytanie juz padło, ale jak wycinasz te sześciokątne nity? Widzialem na zdjeciu igle ale są sześciokatne igły?
Treftol- na kolejne fotki przyjdzie troche poczekac...ale napewno sie pojawia. Dzieki za slowa uznania.
Pozdrawiam!
- Przemek W.
- x 7
-
- x 8
- Przemek W.
- x 7
Pz. Kpfw. VI Tiger I
Witam po bardzo długiej przerwie...
Minął prawie rok od mojego ostatniego wpisu...za wiele się nie działo. Miałem bardzo mało czasu na modelarstwo
Postanowiłem reaktywować relacje, która napewno zostanie ukończona.
Fotki wkrótce....
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
Minął prawie rok od mojego ostatniego wpisu...za wiele się nie działo. Miałem bardzo mało czasu na modelarstwo
Postanowiłem reaktywować relacje, która napewno zostanie ukończona.
Fotki wkrótce....
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
- macias13_84