grzegorz pisze:A oto i pełny system S-300 PVO na ?zakusy imperialistów?... Szkoda ze niezbyt duże zdjęcie, ale dokumentacji na modele by starczyło...
Dear friends!
Why you use photos from me and my site without any reference to it or link to it?
Here is original photo
The same to many others photos. Please be careful to use it without my permission.
Hope you will understand me.
Said napisał...
„Dlaczego używasz zdjęć ode mnie i z mojego miejsca bez jakiegoś odniesienia do tego albo linku odnoszącego się do tego?
Tu jest dużo innych zdjęć. Proszę być ostrożnym, używając tego bez mojego pozwolenia.
Mam nadzieję, że zostanę zrozumiany”....
Dlatego ponieważ niektóre zdjęcia dostaje "spakowane" od znajomych hobbystów, również bez wskazania źródła pochodzenia...Za zaistniały afront szczerze przepraszam...i postaram się, aby przy właściwie rozpoznanym pochodzeniu zdjęcia był wskazany odnośnik do strony....
Pozdrawiam Grzegorz....:-)
Therefore because it receives some pictures packed from the hobbyists' familiar, also without indication of source of origin...I apologize for appears affront sincerely...and I will try reference the recognized origin of picture near practically to be indicated to side....
I greet Grzegorz.... :-)
Tak gwoli wyjaśnienia...Na forum modelarzy plastykowych dostałem ”cukierka” w formie możliwości wyżycia się w zakresie dokumentacji pojazdów rzeczywistych...Jest co oglądać....Zapewniam.... A że czasowo się trudno rozerwać...To zerknijcie sobie...Może odnajdziecie coś dla siebie interesującego....
grzegorz pisze:...jako dodatek do tego wątku i nie tylko dodam (uzyskane na drodze wymiany...) szczegóły fabryczne ramy, podzespołów mocowanych do w/w, i szczegóły zawieszenia włącznie ze średnicami nakrętek... podwozia MAZ... Ogólnie zawieszenie i podwozie...
Witam.
Przejrzałem właśnie cały wątek i nasunęło mi się takie pytanie:
Jak wyglądały pojazdy zabezpieczające start Elbrusa? Musiały być tam jakieś cysterny, samochody techniczne i pewnie wiele innych.
Podobno start zabezpieczał też samochód pożarniczy! Szczególnie ten samochód mnie interesuje. Proszę lepiej poinformowanych kolegów o informacje na ten temat. Fotki też mile widziane. Będę bardzo wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam