Witam!!! Nic nie chce mówić ale to ma być model doświadczalny ,przeglądając cały czas twoją relację i nie odzywając sie wogóle poprostu odbierało mi mowę. Bardzo dużo się nauczyłem Okonku dziękujemy za tak ładną relację.
Dzieki Smerfeta. Relacja jeszcze nie skonczona i duzo w niej zwyklego " bla - bla " i dlatego postanowilem , ze po jej zakonczeniu zostanie zredagowana tak aby pozostala tylko sama relacja z potrzebnymi wskazowkami . A potem Mozliwe , ze najstarszy okret z rodziny w skali 1/350 prujacy fale morza Baretsa
Popieram głos Wojtka taka skrzynia z wystającą rakietą śmiesznie by wyglądała... A tak do rzeczy to spodziewam się rychłego zakończenia budowy tego wspaniałego modelu (szkoda tylko, że to okręt a nie pożądny pojazd bojowy...)
Czesc.
Przez dlugi czas ta oto fotka nie dawala mi spokoju. Widac na niej cos w rodzaju prowadnicy lub wzmocnienia ( nie mam pojecia czemu to moze sluzyc ) na obudowie wyrzutni rakiet SS-N-22.
No i ...... musialem to przeniesc na model
Teraz juz na prawde udaje sie na dalsze prace w okolicach komina
Widzę, że wakacyjna przerwa też dała się Twojemu okrętowi we znaki . Ale u Ciebie są postępy, a u mnie przy Darze żadnych .
Kiedy możemy spodziewać sie wcielenia do służby .