zaglosowalem na miniaturki ale IMO najelpsze rozwiazanei zostalo juz opisane...
2-3 fotki w pelnym rozmiarze, reszta mianiaturki...
no i nie ma nic gorszego niz same linki [tekstowe] po ktorych kliknieciu zaczyna sie otwierac zdjecie o jakichs monstrualnych rozmiarach na ktorym i tak nic nie widac ;)
Jaki sposób wstawiania do relacji zdjęć lubisz najbardziej?
Moderatorzy: kartonwork, Bartosz B.
Swój głos oddałem na miniaturki ale tylko na photobucket lub na innych serwerach, które mają od razu przekierowanie na zdjęcie.
Zapraszam do mojego profilu na youtube - Noutilus
Chcesz zarabiać pieniądze ? Wystarczy do mnie napisać. [url=gg://11902512]GG[/url]
Chcesz zarabiać pieniądze ? Wystarczy do mnie napisać. [url=gg://11902512]GG[/url]
-
- limes_inferior
Pod warunkiem że nie mają rozdzielczości 3200X2400 pixeli i rozmiaru 3 MB każde co czasami się zdarza.Moim zdaniem duze zdjecia nie opozniaja juz ladowania strony jak kiedys, a sa wygodniejsze do przegladania.
Jeśli w poście są 2-3 zdjęcia mogą być od razu duże ale jeśli ktoś planuje wstawić ich 10 to lepsze są miniaturki i to niezależnie od tego jakie szybkie ma się łącze.
W dzisiejszych czasach jak już chyba wszyscy maja szerokopasmowe, szybkie łącza, to chyba ankieta nabiera nowego sensu, więc głosuję zdecydowanie za pełnymi zdjęciami, miniaturki to upierdliwa sprawa, a z pełnymi zdjęciami mamy prawdziwą ciągłość relacji.
Powiadają że prawdziwa sztuka obroni się sama... Ale nie przede mną!