*[Relacja/Okręt] ORP GENERAŁ HALLER
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- herbaciany
- herbaciany
- herbaciany
Niezmiernie miło mi zakomunikować, że po ponad roku zmagań z „Generałem” nareszcie go ukończyłem.
W tym momencie chciałbym Podziękować Wszystkim Tym,którzy pomagali mi przy budowie modelu oraz wszystkim,którzy mi kibicowali. Podziękowania kieruję też do wydawnictwa ”MODELIK” za to,że wydało ten model i w takiej skali.
Niezmiernie miło było relacjonować ową walkę z kartonem.Do zobaczenia i przeczytania w kolejnej mojej relacji, (chociaż na razie nie wiem, kiedy i co będę kleił).
W tym momencie chciałbym Podziękować Wszystkim Tym,którzy pomagali mi przy budowie modelu oraz wszystkim,którzy mi kibicowali. Podziękowania kieruję też do wydawnictwa ”MODELIK” za to,że wydało ten model i w takiej skali.
Niezmiernie miło było relacjonować ową walkę z kartonem.Do zobaczenia i przeczytania w kolejnej mojej relacji, (chociaż na razie nie wiem, kiedy i co będę kleił).
Cieszę się, że mogę pogratulować wspaniałego modelu jako pierwszy. Niech teraz nacieszy oczy wszystkich użytkowników forum a potem cały wątek przesuniemy do Czyśćca dla końcowej obróbki. Mam do Ciebie gorącą prośbę o jak najszybsze ukończenie obróbki swoich wątków, które się tam aktualnie znajdują i tym samym nie mogą cieszyć oczu czytelników.