[Konkurs] Suzuki GSX1300RX

inne techniki modelarskie - plastik, żywica, drewno itd.

Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita

ODPOWIEDZ
Ali G

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ali G »

Na serio nie mam cyfrowki. W przeciwienstwie do wielu, mnie mama nie kupuje takich rzeczy pod choinke. Sam musze sobie nazbierac na wlasne zabawki. A ze aparaty cyfrowe sa bardzo drogie, a ja nie lubie kompromisow, wiec inne zabawki :chytry: maja u mnie priorytet.

Wykonczylem wlasnie film i jak tylko dostane plyte CD z wywolywalni, to wstawie nowe zdjecia, co by ci, ktorzy czytac uczyli sie z 5-minutowego kursu komiksowego rowniez byli ukontentowani.
Ostatnio zmieniony wt lis 14 2006, 11:44 przez Ali G, łącznie zmieniany 1 raz.
Edmund_Nita
x 8

Post autor: Edmund_Nita »

Wiesz Ali, coś z tym aparatem, to nie za bardzo chce mi się wierzyć. Ale skoro tak twierdzisz, nie będę oponował... Nie ma cyfrówki... no, no...
Ali G

Jak mi taki jeden co to ma rozdwojona obecnosc na tym forumie kiedys powiedzial, i tak zawsze bede chcial wiecej i lepiej, wiec bez sensu jest kupowac cos, co za miesiac bede chcial rozpizyc o sciane. Zebym sie chociaz mogl z pol roku tym nacieszyc...
Edmund_Nita
x 8

Post autor: Edmund_Nita »

He, he... Właśnie przed chwilą czytałem ten post o rozpirzaniu o ścianę. I parę innych, też... :lol:
Awatar użytkownika
-ukash-
x 1

Post autor: -ukash- »

No dobra, to ja się uspokoiłem, filtr włączyłem, i jestem gotów do współpracy :) Ubolewam nad brakiem cyfrówki. Też nie mam własnej. Z tym chceniem lepiej i więcej to też nie można przesadzać. Przynajmniej nie trzeba płacić za ciągłe wywoływanie i skanowanie negatywów.
A jeśli chodzi o to że za miesiąc będzie już stara, to jest to tylko i wyłącznie błedne koło.

PS: A ja bym chiał się dowiedzieć ile masz naprawdę lat. Mam dość pobudzoną wyobraźnię i jak czytam, że masz 14 lat, to widzę pyskatego szczyla :razz:

pzdr
Ali G

Czternascie-i-pol.
Cierpliwosci, chyba nie chcesz innym popsuc zabawy?

Co do zdjec i negatywow, to drukowanie zdjec z cyfrowki tez kosztuje i to nie tak malo, z tego co sie orientuje. Ja wiem, ze ludzie sie podniecaja zdjeciami na mikroskopijnych ekranikach w komorkach lub laptopach. Osobiscie wole ogladac zdjecia w tradycyjny sposob, wydrukowane.
Awatar użytkownika
Syzyf
x 2

Post autor: Syzyf »

Wypowiedź Alego G po drobnej :haha: korekcie, który w przybliżeniu tak kiedyś pisze:Zanim się znowu jakis specjalista od wszystkiego moją relacją nie zainteresuje, informuję ze zdjecia robione sa aparatem Smena znalezionym na strychu. Wszystkich, ktorym sie wydaje ze są bardzo mądrzy, bo maja aparat w komorce, tudziez innych sympatyków mojej relacji serdecznie pozdrawiam
O ile płodzenie zdjęć drogą naturalną i późniejsze ich skanowanie jestem w stanie zrozumieć, o tyle zrobienie takich dobrych zdjęć Smeną jest moim zdaniem niemożliwe. Będziesz musiał się Ali wytłumaczyć, bo mi to wygląda na lustrzankę :chytry: .
Moje modele: archiwum
Ali G

Obrazek
Co to jest do jasnej cholery, relacja czy jakas zgadywanka Audio-Tele? Ja tu zaraz zrobie porzadek...
Awatar użytkownika
hide

Post autor: hide »

jak na Paul'a Seniora to dość delikatna wypowiedz :P
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
Awatar użytkownika
Merkava