SM42 1601
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Witam
na wstępie przyznaje się do błędu otóż te mocowanie na cylinderek hamulcowy na pokazanych wczoraj zdjęciach jest.. nie po tej stronie ramy ale swój błąd dostrzegłem i oto poprawione mocowanie już po właściwej stronie
i wstępna przymiarka cylinderka na miejsce:
to tyle na dziś do następnego
pozdrawiam
na wstępie przyznaje się do błędu otóż te mocowanie na cylinderek hamulcowy na pokazanych wczoraj zdjęciach jest.. nie po tej stronie ramy ale swój błąd dostrzegłem i oto poprawione mocowanie już po właściwej stronie
i wstępna przymiarka cylinderka na miejsce:
to tyle na dziś do następnego
pozdrawiam
Miejsca łaczeń dżwigni wypadałoby przemodelować - w tej chwili masz jakby jedno wnikało w drugie. Górę masz ok, ale dól mniej - tą pionową dźwignię zrób cieńszą nie zmieniając grubości samych końcowek, żeby było widać, że jedno obejmuje drugie - dotyczy końcowek cylindra i tego cięgna z U na końcach
dzięki za uwagę i radę poprawiłem, mam nadzieję że dobrze zrozumiałem to o co chodziłouboottd pisze:Miejsca łaczeń dżwigni wypadałoby przemodelować - w tej chwili masz jakby jedno wnikało w drugie. Górę masz ok, ale dól mniej - tą pionową dźwignię zrób cieńszą nie zmieniając grubości samych końcowek, żeby było widać, że jedno obejmuje drugie - dotyczy końcowek cylindra i tego cięgna z U na końcach
mam nadzieję że teraz wygląda oki
pozdrawiam
dzięki za podpowiedźuboottd pisze:Prawie, ale nie do końca ;) Element który końcy się rozwidleniem obejmującym inną dźwignię musi się rozszerzyć już wcześniej, coś w tym stylu:
starałem się poprawić i wyszło tak..:
troszkę mi to zajęło dlatego że próbuje złożyć w całość ten układ hamulcowy i właściwie go spasować a mam jakieś małe problemy dlatego tempo troszkę zwolniło..
pozdrawiam wszystkich odwiedzających