*[Relacja/Samolot] TS-9 Junak 3 WAK 9/2006
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- 19zbyniu95
Witaj
Moje gratulacje. Nie wiem czy to dostrzegasz, ale poczyniłeś widoczne postępy w kartonowym fachu (w odniesieniu do pierwszych modeli prezentowanych przez Ciebie na forum). Chcący lub nie, zawdzięczasz to także guru modelarstwa kartonowego - Wujaszkowi. Mam nadzieję, że nie będziesz rozwijał tego tematu :-).
Model nie jest oczywiście idealny, ale wielu modelarzy chciałoby tak kleić. Najważniejsze, że czerpiesz z tego nieocenioną przyjemność.
Pozdrawiam i czekam na kolejną ciekawą relację ... no i na tak fajne zdjęcia.
Moje gratulacje. Nie wiem czy to dostrzegasz, ale poczyniłeś widoczne postępy w kartonowym fachu (w odniesieniu do pierwszych modeli prezentowanych przez Ciebie na forum). Chcący lub nie, zawdzięczasz to także guru modelarstwa kartonowego - Wujaszkowi. Mam nadzieję, że nie będziesz rozwijał tego tematu :-).
Model nie jest oczywiście idealny, ale wielu modelarzy chciałoby tak kleić. Najważniejsze, że czerpiesz z tego nieocenioną przyjemność.
Pozdrawiam i czekam na kolejną ciekawą relację ... no i na tak fajne zdjęcia.
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
- Szydercza Gała
- x 175
- Heinrich Kosmala
- x 171
Dzięki Niki za miłe słowa ale te "postępy" nie są wynikiem "rosnącego" doświadczenia lecz mojej lepszej lub gorszej kondycji manualnej i tu niestety ale już się nic nie zmieni.niki68 pisze:Nie wiem czy to dostrzegasz, ale poczyniłeś widoczne postępy w kartonowym fachu (w odniesieniu do pierwszych modeli prezentowanych przez Ciebie na forum)
Lehcyfer, a co mi tam niech się zasłaniają. Bardzo rzadko Cię widać na forum, stało się coś?
Tempest, nie mam gablotomanii i nie uważam by te modeliki zasługiwały na tak wyszukaną ochronę przed kurzem. Jak się zniszczą to pójdą do kosza i tyle.
Wszystkim stałym i przypadkowym kibicom wielkie dzięki za frekwencję.