Ostoja.
Gratulacje ukończenia kolejnego modelu.
Fajnie by było, jakbyś cyknął fotkę z kręcącym się śmigłem na tle nieba.
Czyli, rozumiem, wszystkie „same loty” już wykleiłeś, teraz pora… oczywiście na okręta (ależ jestem upraciuch, co? )
*[Relacja/Samolot] TS-9 Junak 3 WAK 9/2006
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Pioterek, lotki i wszystkie powierzchnie sterowe zawsze w moich modelikach są na "0" - nie przepadam za wychylonymi sterami. Na zdjęciu podczas trzymania modeliku za końcówki lotki trochę się powychylały i tak już zostało. Trudno.
Ostatnio zmieniony wt wrz 21 2010, 15:31 przez OSTOJA, łącznie zmieniany 2 razy.
Musiałbym mieć trzecią rękę bo dwie są zajęte modelikiem oraz aparatem i brakuje trzeciej by trzymać w niej suszarkę do włosów, w zębach się nie da, za daleko do śmigiełka. A z wiatrami to różnie bywa.Art pisze:Fajnie by było, jakbyś cyknął fotkę z kręcącym się śmigłem na tle nieba.
Z tym uparciuchem to nie da się ukryć, że JESTEŚ.
Ja również GRATULUJĘ Ci OSTOJA kolejnego modelu w kolekcji. Chyba wszystko co ważniejsze na ten temat już padło w podsumowaniu Kolegów, więc ja tylko powiem, że odnośnie zdjęć - również z każdym modelem galeria wygląda ciekawiej i bardzo przyjemnie się ją ogląda - zwłaszcza zdjęcia "w powietrzu"
Pozdrawiam Serdecznie
Pozdrawiam Serdecznie
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"