*[Relacja/Samolot] Bf-110G-2 by ZŁO
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Istotnie, jest małe zapadnięcie poszycia, bo samolot był wizytowany przez samego Goeringa. Wlazł na skrzydło i zepsuł... Świniak jeden.
A tak poważnie, to jest ono uwydatnione światłem padająceym z okna pod ostrym kątem na powierzchnię skrzydła.
Są jeszcze inne zapadnięcia poszycia. Niestety nie udało mi się uformować go idealnie. No ale może efekt końcowy nie skłoni mnie do zgryzienia fiolki lub otworzenia sobie jamy brzusznej... Hahaha!
A tak poważnie, to jest ono uwydatnione światłem padająceym z okna pod ostrym kątem na powierzchnię skrzydła.
Są jeszcze inne zapadnięcia poszycia. Niestety nie udało mi się uformować go idealnie. No ale może efekt końcowy nie skłoni mnie do zgryzienia fiolki lub otworzenia sobie jamy brzusznej... Hahaha!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
aleście się doszukali dzuiry w całym.... normalnie tego nie zauważyłby chyba nikt... a u Laszlika kazdy drukuje zdjecie na formacia A1 i z lupą szuka do czego sie przyczepic
a Goeringa trza wysłać do afryki sie troche podsmarzy to schudnie
pozdrawiam
a Goeringa trza wysłać do afryki sie troche podsmarzy to schudnie
pozdrawiam
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
Niestety, wszelkie prace modelarskie utknęły na dłuższy czas z powodów życiowych. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku sytuacja ustabilizuje mi się na tyle, bym mógł wznowić produkcję. Podejrzewam, że najwcześniej po wakacjach... Na dzień dzisiejszy nie mam nawet czasu żeby być na bieżąco na forum...
Samo życie...
Samo życie...
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
Halo!!! Czy wszystkie rzędy mnie słyszą??
No dobra, żartowałem...
Po długiej, spowodowanej licznymi sprawami rodzinno-zawodowymi, przerwie w końcu coś ruszyłem. Nie za wiele to, ale jak już udało mi sie zacząć, to i tak jest nieźle.
W dodatku jestem chwilowo odcięty od netu w domu, więc muszę uciekać się do korzystania z niego w pracy, przez co odświeżona relacja pewnie nie będzie miała takiego tempa jak przed przerwą...
No niemniej jednak kilka fotek tego co udało mi się sklecić.
Wydechy trochę poprawiane względem standardu. Mianowicie zalane glutem, szlifowane i od nowa malowane na brąz taki jak w wycinance, a następnie suchym pędzlem czernione, co dało moim zdaniem ciekawą rdzawą teksturę, choć pewnie będzie to niezły temat do wywodów dla co poniektórych.
Szczytem możliwości to to nie jest, ale wyszedłem z wprawy przez ten długi czas. No i jakość zdjęć też nie jest rewelacyjna... Z tego samego powodu. Dawno nie bawiłem się cyfrakiem i źle dobrałem balans bieli. Poprawić się nie da, bo silniki już zamontowane do płatowca, więc mogę tylko obiecać następne zdjęcia lepszej jakości.
No dobra, żartowałem...
Po długiej, spowodowanej licznymi sprawami rodzinno-zawodowymi, przerwie w końcu coś ruszyłem. Nie za wiele to, ale jak już udało mi sie zacząć, to i tak jest nieźle.
W dodatku jestem chwilowo odcięty od netu w domu, więc muszę uciekać się do korzystania z niego w pracy, przez co odświeżona relacja pewnie nie będzie miała takiego tempa jak przed przerwą...
No niemniej jednak kilka fotek tego co udało mi się sklecić.
Wydechy trochę poprawiane względem standardu. Mianowicie zalane glutem, szlifowane i od nowa malowane na brąz taki jak w wycinance, a następnie suchym pędzlem czernione, co dało moim zdaniem ciekawą rdzawą teksturę, choć pewnie będzie to niezły temat do wywodów dla co poniektórych.
Szczytem możliwości to to nie jest, ale wyszedłem z wprawy przez ten długi czas. No i jakość zdjęć też nie jest rewelacyjna... Z tego samego powodu. Dawno nie bawiłem się cyfrakiem i źle dobrałem balans bieli. Poprawić się nie da, bo silniki już zamontowane do płatowca, więc mogę tylko obiecać następne zdjęcia lepszej jakości.
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD