Ja chciałbym podziękować Vivitowi za poprowadzenie tej zabawy. Spotkaliśmy się w Kruszwicy i kiedy zaproponowałem mu zorganizowanie czegoś na okres wakacji natychmiast podchwycił pomysł i przystąpił do jego realizacji. Nie zawahał się nawet przez moment a muszę powiedzieć że namówić kogoś do zrobienia czegoś dla idei wcale nie jest łatwe. Odwalił kawał fajnej roboty i dzięki temu mogliśmy się razem pobawić. Sam wymyslił formułę konkursu i zorganizował nagrody. Jeszcze raz dzięki Paweł.
Podziękowania należą się również Edmundowi który wystąpił w roli sponsora i pomocnika zarazem. Na koniec mam do was obydwóch jeszcze jedną prośbę. Otóż byłbym bardzo wdzięczny gdyby na modelu który otrzymam (obojętnie który) były wasze autografy.
Phi, Gutor to proste jak drut. Dlatego nikt nie odpowiedział. Każdy przecież wie, że rozwiązanie wyraża sie iloczynem liczby dwa i liczby zagadek, w których Mundziu nie zawarł uwagi, że odpowiedzi należy wysyłać wyłącznie na adres vivit@o2.pl. He..., he..., he
Panowie nic nie stoi na przeszkodzie aby kontynuować.......może jakies propozycje.....no proszę .....ja mogę to nadzorować....z mniejsymi bądź większymi opóźnieniami