Ja tego nie szukałem w necie, wystarczyła monografia MG-42 z Nowej Techniki Wojskowej, numer 6/93.Galwani pisze:heh...... a ja od 3 do 5 rano siedzialem i tego szukalem.... no coz ;) moze innym razem ;>
II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Messer masz wiadomość, zadzwoń to się dogadamy gdzie i kiedy:))))
W necie chyba byłoby cięzko znaleźć. Ładnie to Meser opisałeś:) "wystarczyło".... - trzeba było jeszcze ja mieć:) Poza tym książki dr Kochańskiego np. "Broń strzelecka lat osiemdziesiątych" lub "Automatyczna bron strzelecka" Albo trzeba było być na zajęciach u Kochańskiego z podstaw projektowania broni strzeleckiej:)))
W necie chyba byłoby cięzko znaleźć. Ładnie to Meser opisałeś:) "wystarczyło".... - trzeba było jeszcze ja mieć:) Poza tym książki dr Kochańskiego np. "Broń strzelecka lat osiemdziesiątych" lub "Automatyczna bron strzelecka" Albo trzeba było być na zajęciach u Kochańskiego z podstaw projektowania broni strzeleckiej:)))
Ostatnio zmieniony sob sie 27 2005, 15:34 przez Piotti, łącznie zmieniany 1 raz.
moze i wystarczylo ale nie sposob posiadac w domu wszystkie monofgrafie kazdego sprzetu
za pozno juz bylo i nie moglem ogarnac zagramanicznych stron... z polskimi mialem problem...... ;)
za pozno juz bylo i nie moglem ogarnac zagramanicznych stron... z polskimi mialem problem...... ;)
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
no dobra 9 osób zamówiło fragmenty..ale tylko trzy podjeły próbę odpowiedzi...
Jaki rodzaj formacji reprezentują przedstawieni żołnierze ?
odpowiedzi do jutra na adres zabawa@kartonwork.pl
Jaki rodzaj formacji reprezentują przedstawieni żołnierze ?
odpowiedzi do jutra na adres zabawa@kartonwork.pl
No więc tak...Panowie Messer i Pulpetto podjęli próbę odpowiedzi z kawałków i mimo innej układanki oboje kupili za 20 pkt...zatem 80-20=60 +20 za poprawną odpowiedź to daje po 80pkt...
Trzej panowie odpowiadali po ukazaniu sie całego obrazka a więc za 20 pkt...
Mniej więcej tak będzie wyglądała ta zabawa....mam nadzieję że was zachęciłem..
Myślę, że damy sobie już spokój z pytaniami i poczekamy na ogłoszenie wyników....oficjalne...w ostatni dzień sierpnia.....
Chciałem podziękować uczestnikom za wytrwałość i próbę zrozumienia, że to zabawa a nie konkurs o złote kalesony co musi być obrany w przepisy i paragrafy...mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się ulepszyć formułę zabawy....
Pozdrawiam wszystkich...i życzę miłych ostatnich dni wakacji...
Trzej panowie odpowiadali po ukazaniu sie całego obrazka a więc za 20 pkt...
Mniej więcej tak będzie wyglądała ta zabawa....mam nadzieję że was zachęciłem..
Myślę, że damy sobie już spokój z pytaniami i poczekamy na ogłoszenie wyników....oficjalne...w ostatni dzień sierpnia.....
Chciałem podziękować uczestnikom za wytrwałość i próbę zrozumienia, że to zabawa a nie konkurs o złote kalesony co musi być obrany w przepisy i paragrafy...mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się ulepszyć formułę zabawy....
Pozdrawiam wszystkich...i życzę miłych ostatnich dni wakacji...
Pewnie, że się pobawimy.
Podziękowania dla Vivita I E.Nity (co go zastępował przez momencik).
Szkoda, że część sobie odpuściła zabawę w pewnym momencie i po d koniec tylko parę osób sie bawiło.
Poza dobrą zabawą człowiek się wielu ciekawych informacji dowiedział szukając odpowiedzi.
I love this game (jak mawiają w NBA)
Podziękowania dla Vivita I E.Nity (co go zastępował przez momencik).
Szkoda, że część sobie odpuściła zabawę w pewnym momencie i po d koniec tylko parę osób sie bawiło.
Poza dobrą zabawą człowiek się wielu ciekawych informacji dowiedział szukając odpowiedzi.
I love this game (jak mawiają w NBA)
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom