"herbaciany świat"-reaktywacja[KONIEC]
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Tak jak Piterski.
Chociaż po namyśle, byłbym w stanie skopiować to z wzoru - nawet z tych fotografii, ale za cholerę nie widzę siebie wymyślającego te cudeńka... No i jakość nie ta by była, ale dzieciak i tak by się ucieszył
Tylko długo by to nie przetrwało
Chociaż po namyśle, byłbym w stanie skopiować to z wzoru - nawet z tych fotografii, ale za cholerę nie widzę siebie wymyślającego te cudeńka... No i jakość nie ta by była, ale dzieciak i tak by się ucieszył
Tylko długo by to nie przetrwało
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- herbaciany
Herbaciany, przyjacielu! dzieci są zachwycone! Powinieneś się z tymi modelami pokazywać na zewnątrz. Daj znać, a coś zorganizujemy.
Poza tym dziwię się, że jeszcze nie pracujesz w wytwórni filmów animowanych jako główny scenograf. Trzepałbyś niezłą kasę. Znajdź sobie linki do takich wytwórni (polskich, czeskich lub niemieckich), poślij im fotki i zapytaj o chęć współpracy.
Inna sprawa to seryjna produkcja "surowych" elementów takich modeli i sprzedaż zestawów. Żyła złota! Znam parę sposobów
Poza tym dziwię się, że jeszcze nie pracujesz w wytwórni filmów animowanych jako główny scenograf. Trzepałbyś niezłą kasę. Znajdź sobie linki do takich wytwórni (polskich, czeskich lub niemieckich), poślij im fotki i zapytaj o chęć współpracy.
Inna sprawa to seryjna produkcja "surowych" elementów takich modeli i sprzedaż zestawów. Żyła złota! Znam parę sposobów
- herbaciany
Kierowniku,ja o wyjściu na zewnątrz intensywnie myślę.Po prostu zalegające na półkach "drewniaki" niczemu,nikomu nie służą.Jednak muszę popracować nad postaciami ,bo one faktycznie wypełniają całość.W miarę możliwości czasowych biorę się za uzupełnianie "herbatników".
Dzięki za pomysł z wytwórniami ,trochę "powęszę"
Co do produkcji takich zestawów to nie za bardzo wyobrażam sobie jak można to zrobić,ręcznie to czasochłonne bardzo-chyba,że jakoś laserem,tak jak wręgi się wycina do żaglowców
w każdym bądź razie uzupełniam ludki a potem będę myślał o wyjściu na zewnątrz-Dzięki Wielkie
Dzięki za pomysł z wytwórniami ,trochę "powęszę"
Co do produkcji takich zestawów to nie za bardzo wyobrażam sobie jak można to zrobić,ręcznie to czasochłonne bardzo-chyba,że jakoś laserem,tak jak wręgi się wycina do żaglowców
w każdym bądź razie uzupełniam ludki a potem będę myślał o wyjściu na zewnątrz-Dzięki Wielkie
Niesamowite! herbaciany jesteś najprawdziwszym Artystą
Cepelia była by zachwycona mogąc to sprzedawać.
Zajrzałem tu po raz pierwszy i tak jak wszyscy, oniemiałem z zachwytu
Ale po co Ci pośrednictwo, założyć swoją stronę, z tagiem: rękodzieło, ekologiczne zabawki i jesteś "Paniskiem" na całą UE co najmniej.
Nie pozwól aby te dzieła kurzyły się na półce
Życzę sukcesów
Pozdrawiam
Cepelia była by zachwycona mogąc to sprzedawać.
Zajrzałem tu po raz pierwszy i tak jak wszyscy, oniemiałem z zachwytu
Ale po co Ci pośrednictwo, założyć swoją stronę, z tagiem: rękodzieło, ekologiczne zabawki i jesteś "Paniskiem" na całą UE co najmniej.
Nie pozwól aby te dzieła kurzyły się na półce
Życzę sukcesów
Pozdrawiam
Pozdrawiam kartoniarzy.